نوری استاندار مازندران در سیزدهمین نشست کارگروه ستاد تسهیل موانع تولید با پرداخت به پروندههای مربوط به عوامل موانع تولید برخی بنگاهها سطح استان به عنوان رئیس کارگروه از تصویب ۱۵۰ مصوبه در این مدت برای گره گشایی موانع تولید و به طبع آن جهش تولید در استان خبر داد
او افزود: جدای از رسیدگی به پروندههای گذشته؛ رسیدگی به پروندههای خارج از نوبت که نیاز به مساعدت این ستاد بود پرداخته شد.
استاندار مازندران ضعیف بودن پایههای برخی از بنگاهها را از لحاظ مالی و گاهی هم مدیریتی را عامل اصلی ورشکستگی آنان عنوان کرد و گفت: بررسی اهلیت و مشخص کردن تراز مالی برای انجام کار بنگاهی و تولیدی باید ابتدا صورت بپذیرد تا در چنین زمانهایی خسارت آنان گردن بانکها و موسسات نیفتد.
نوری شراکت بجای دریافت وام راهکاری برای جلوگیری از مقروض شدن چنین بنگاههای تولیدی است که با تشکیل تعاونی و آموزشهای لازم میتوان تولید و سود حاصل آنرا تضمین کرد.
رئیس کار گروه ستاد تسهیل موانع تولید استان در ادامه از رسیدگی به مانع کاری برخی از بنگاهها پایانه ای، چون گل و گیاه و برنج و ... را بعد از بازدید در هفته پیش رو خبر داد.
مقام عالی دولت در استان افزود: مازندران بواسطه دارا بودن بنادر و دانشگاهها، ظرفیتهای جذب مسافری و استعدادهای خدادادی دیگر نباید درگیر پروژههای کوچک و محدود شود و ما مصممیم برای استان پروژهای با مقیاس بزرگ، چون دارو سازی، گردشگری و محصولات صادرات محور راه اندازی شود.
منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران