علی رمضانپور مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با بیان اینکه بیش از ۳۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان انجام شده است، گفت: این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه پارسال که ۲۷ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه بوده، حدود ۱۸ درصد رشد داشته است.
به گفته وی، بطور متوسط ماهانه چهار میلیون جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان انجام شده است.
رمضانپور افزود: جوجه ریزی در واحدهای تولیدی استان تا ۲۶ آبان ماه، سه میلیون ۴۴۲ هزار قطعه انجام شده که پیش بینی میشود این میزان تا پایان ماه آبان به بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه برسد.
مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان اضافه کرد: طی این مدت از این میزان جوجه ریزی بیش از ۶۲ هزارتن، گوشت مرغ در استان تولید شده است.
وی پیش بینی کرد: با جوجه ریزی ۵۰ میلیونی، تا پایان سال تولید گوشت مرغ در استان، به ۱۰۰ هزار تن برسد.