عباس علی آبادی با هیات همراه در سفر یک روزه به سیستان و بلوچستان از کارخانه استحصال طلای صدر تفتان بازدید کرد.
وی در این سفر به عنوان نماینده رئیس جمهور در شهرستان تفتان برنامههایی چون «بازدید از کارخانه معدن طلای تفتان و سوله آزمایشگاه»، «افتتاح کارخانه شن و ماسه شهرداری تفتان»، «حضور در جلسه شورای اداری شهرستان تفتان در محل فرمانداری» و «حضور در جلسه با رئیس جمهور» را در دستور کار دارد.
سیستان و بلوچستان مملو از ذخایر غنی و متنوع معدنی فلزی و غیرفلزی
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: سرمایهگذار ساخت کارخانه فرآوری طلا شرکت توسعه معادن پارس تأمین است و این کارخانه با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.
ایرج حسنپور افزود: کارخانه فرآوری طلا تفتان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار با هفت هکتار زیربنا در حال ساخت است.
وی ادامه داد: ظرفیت فرآوری طلا در این کارخانه به طور سالانه ۹۷۸ هزار و ۵۲۰ تن کانسنگ طلا و ۴۴۳ کیلوگرم شمش طلا است.
مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان گفت: اولویت اشتغال در این کارخانه با مردم بومی تفتان خواهد بود و با افتتاح این کارخانه زمینه اشتغال چشمگیری به طور مستقیم و غیرمستقیم برای مردم این شهرستان فراهم و موجب رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان مملو از ذخایر غنی و متنوع معدنی فلزی و غیرفلزی است، ادامه داد: برخی از معادن این استان به دلیل ظرفیتهای بالای ذخایر در رتبههای اول و دوم کشوری قرار گرفتند بهگونهای که این استان رتبه نخست معادن آنتیموان و رتبه دوم معادن منیزیت کشور را به خود اختصاص داده است.
حسنپور تصریح کرد: مواد معدنی مکشوفه در سیستان و بلوچستان شامل کرومیت، مس، منگنز، آهن، طلا، تیتانیوم و کانیهای فلزی نظیر تالک، منیزیت، گلسفید، آنتیموان، فلدسپات خاک صنعتی، نیکل، کائولن، سیلیس و سنگهای ساختمانی بهویژه گرانیت، این استان را به رنگینکمان معادن کشور و بهشت سرمایهگذاران تبدیل کرده است.
وی گفت: خرید و نصب ماشین آلات این کارخانه به طور کامل انجام شده و تکنولوژی ماشین آلات نیز بروز است.