مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: کشت زعفران در این استان از سال ۱۳۸۳ تاکنون ۲۰ برابر افزایش یافته و به ۳۳۰ هکتار رسیده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان  گفت: تولید زعفران در سال گذشته به میزان هزار و ۳۷۶ کیلو بود که در دوران ۲۰ ساله از ۵۲ کیلو به این میزان رسیده است و بیانگر افزایش ۲۶ برابری تولید زعفران در این استان است.

حجت الله شهبازی افزود: کشت زعفران در سطح ۲۰ برابری و تولید این محصول طی این سال‌ها ۲۶ برابر رشد داشته است که این مساله بیانگر عملکرد بهتر کشاورزان همدانی است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در باره میزان تولید زعفران در شهرستان‌ها نیز گفت: شهرستان ملایر با تولید ۴۶ درصد از زعفران استان رتبه اول را دارد و رتبه‌های بعدی مربوط به شهرستان‌های نهاوند و بهار است که بزرگترین تولیدکنندگان زعفران در استان هستند.

وی زعفران را یکی از کم آب برترین محصولات کشاورزی دانست و افزود: در زمانی که این گیاه آبیاری می‌شود بقیه گیاهان نیاز به آبیاری ندارند.

شهبازی زمان کشت زعفران را از اواخر شهریور تا اوایل مهره ماه عنوان و تاکید کرد: از مزایای کشت زعفران این است که با یک سال کشت، هفت سال قابل برداشت است و می‌توان از آن بهره برداری کرد.

وی زعفران را محصول صادراتی عنوان کرد که با توجه به جایگاه کشور در دنیا، این محصول به راحتی در بازار‌های جهانی به فروش رسیده و ارزآوری مناسبی برای کشور دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.