محمد موسوی اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با وصف نجابت، شرافت و فرهنگ تاریخی و عمیقی که دارد از سطح امنیت بسیار بالایی نسبت به دیگر نقاط کشور برخوردار است.
وی افزود: ما در عرصه پیشگیری و برخورد خدمتگزار مردم هستیم، کار در عرصه پیشگیری دیر بازده و همهجانبه است.
موسوی بیان داشت: عوامل مختلفی در خشم افراد از جنبه فیزیولوژی جسمی تا محیط خانوادگی و نداشتن مهارتهای هوش هیجانی، عدم تابآوری، مشکلات اقتصادی و… دخیل میباشد که ممکن است به وقوع جرم خشن منجر شود.
وی افزود: در چهارمحال و بختیاری به سبب اصالتی که وجود دارد هنوز ریشسفیدان، بزرگان و متنفذین جایگاه ویژهای دارند و میتوانند مشکلاتی را رفع کنند که ما با صدها کار اداری نمیتوانیم از پس آنها برآییم.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری از تصویب طرحی برای مقابله با این آسیبها خبر داد و گفت: در همین راستا تیمهای ویژه امنیتی به محض اطلاع از انگیزههای اینچنینی جلساتی با مسئولان انتظامی استان تشکیل میدهند و اقدامات شناسایی و پیشگیرانه را انجام میدهند.
وی اذعان داشت: هرکس بهطور گسترده مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد، امنیت داخلی یا خارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام، احراق و تخریب، پخش مواد سمی و میکروبی، دایر کردن مراکز فساد و فحشاء یا معاونت در آن و… شود، مفسد فیالارض شناخته شده و محکوم به اعدام میشود.
موسوی تاکید کرد: مجرمانی که شرارت را سرلوحه کار خود قرار دادهاند و تکرار جرم دارند، این موضوع را در نظر داشته باشند که عزم و اراده دادگستری این استان مقابله با بیقانونیها است و در این مورد کوتاه نخواهد آمد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: علاوهبر نهادهای حاکمیتی، آموزش و پرورش، دانشگاهها، تریبونهای نماز جماعت و جمعه و… از خانوادهها هم انتظار میرود در کنار کلاسهای درسی، ورزشی و… که برای بچهها پیشبینی میکنند، تابآوری، جرأت، قدرت گفتن «نه» و… را هم آموزش دهند.
منبع: خبرگزاری مهر