باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایمان ترک زاده ـ زمانی رئیس کمیته امداد امام خمینی زرند گفت: هدف از اجرای طرح یاس و نگار، توانمند سازی فکری، فرهنگی و مهارتی قبل و بعد از زندگی و آموزش هایی شامل امداد و نجات و مشاوره است.
وی افزود: آسیبهای اجتماعی در هر کشوری وجود دارد که همه نهادهای حمایتی باید در این طرح ورود داشته باشند.
زمانی تصریح کرد: این طرح از فروردین ۱۴۰۳ طی جلسات متعدد با مدارس و فائزه امیرسیف الدینی روانشناس در کانون تبیان شهرستان زرند اجرا شده است.
وی بیان داشت:۲۰۰ نفر از دختران تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی زرند بیش از ۴۰۰ ساعت آموزش در این کلاسها شرکت کردند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی زرند گفت: تشکیل این کلاسها افزایش مشارکت اجتماعی، جمعگرایی، همافزایی ظرفیتها، تواناییها و کنشهای مسئولانه و متعهدانه را تقویت میکند.
وی افزود: به عبارت دیگر نوجوانان و جوانان را قادر میسازد که با مشارکت و همکاری یکدیگر برای کاستن از مشکلاتشان دنبال راه حل باشند و زمینه پیشرفت جمعی را مهیا میسازند.
زمانی تصریح کرد: لذا برای ترویج مشارکت و جمعگرایی ضرورت دارد به الگوها و شیوههایی برای ترویج مشارکت و همکاری اندیشید که صرفاً جنبه توصیهای و پند و اندرز نداشته باشد.
وی بیان داشت: باید سازوکار و ظرفیتهایی پیشبینی شود که کودکان و نوجوانان بتوانند در جریان عمل و به صورت عینی، فواید و نتایجِ دستیافتنیِ مشارکت و همکاری را تجربه و لمس کنند.
زمانی افزود: نیاز است تا مشارکتجویی و جمعگرایی تبدیل به ارزشهایی ملموس و دستیافتنی شوند تا در دوره نوجوانی در شخصیت و نهاد افراد شکل گرفته و تثبیت شوند.
در پایان شرکت کنندگان با کسب نمره قبولی در آزمون مهارت، گواهینامه دریافت کردند.