طبق گفته مدیر گروه جامعه و فرهنگ رادیو معارف، خبر و گزارش‌های خبری مختص رادیو تولید نمی‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - مهدی کریمی، مدیر گروه جامعه و فرهنگ رادیو معارف درباره درخواستی که چندی پیش اعضای تحریریه رادیو معارف از معاونت سیاسی سازمان صداوسیما برای دسترسی به محتوای بروز خبرگزاری داشتند، گفت: رادیو معارف دو بخش خبری مجزا در ساعت ۱۱:۰۰ صبح و ۲۰:۰۰ شب دارد. حوزه ماموریت این شبکه خبر‌های فرهنگی و معارفی داخل کشور است. بخش خبری ساعت ۲۰:۰۰ مربوط به اخبار فرهنگی و معارفی حوزه جهان اسلام است. البته برخی اخبار سیاسی‌ای که ارتباط ذاتی با معارف دارد، در حوزه ماموریت این شبکه هم قرار می‌گیرند و به آنها پرداخته می‌شود. با این حال، تمرکز اصلی این دو بخش خبری بر اخبار فرهنگی و معارفی است و سعی می‌کند اخبار سراسر جهان و داخل کشور را جمع‌آوری و به گوش مخاطب برساند.

کریمی ادامه داد: تلویزیون در ذات خود یکسری امکانات دارد، که رادیو از آنها محروم است. این موضوع بخاطر ذات رادیوست و نقطه ضعف آن محسوب نمی‌شود. رادیو از تصویر محروم است. در حالی که در تلویزیون مخاطب آنچه را اتفاق افتاده می‌بیند و شما نیاز به توضیح آن ندارید. اما در رادیو هر آنچه را که می‌خواهید منتقل کنید، باید به بیان بیاورید. مثلاً وقتی در گزارش‌های تصویری با کپشن نام مصاحبه شونده آورده می‌شود، در رادیو باید همان کپشن هم به گونه‌ای به مخاطبت معرفی کنی، که متوجه فرد مصاحبه‌شونده بشود. کلاً خبر و گزارش‌های خبری مختص رادیو تولید نمی‌شوند. حال، دوستان باید این گزارش‌های تصویری را تبدیل به گزارش رادیویی بکنند، تا بتوانند از آن استفاده بکنند.

مدیر گروه جامعه و فرهنگ رادیو معارف با بیان اینکه از آنجایی که ما در رادیو معارف به هیچ عنوان از موسیقی استفاده نمی‌کنیم و این شبکه رادیویی الگوی رسانه بدون موسیقی است، افزود: گاهی در گزارش‌ها از موسیقی استفاده می‌شود، که از نظر حرفه‌ای اینکار جایز نیست. بنابراین، مهمترین درخواست تحریریه رادیو معارف از رئیس معاونت سیاسی دسترسی به محتوای خبرگزاری صداوسیما بود، تا ما به اخبار خبرگزاری دسترسی پیدا کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار