رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران گفت: مقوله فرونشست زمین با فرو ریزش معابر متفاوت است.

بار‌ها شاهد فرو ریزش‌های متعدد در نقاط مختلف تهران بوده‌ایم. این فروریزش‌ها اغلب در مناطقی همچون بزرگراه شهید باکری، خیابان چیذر، میدان ونک، خیابان مولوی، اتوبان همت و اتوبان آزادگان اتفاق افتاده است، اما در برخی دیگر از نقاط پایتخت فروریزش‌های این چنینی را شاهد بوده‌ایم.

مهدی بابایی گفت: حوادث فروریزش‌ها نه فقط در معابر عمومی بلکه در منازل مسکونی تهران نیز قابل مشاهده است، بویژه در نقاطی که چاه‌های قدیمی وجود دارد.

این عضو شورای شهر تهران گفت: اکنون سازمان پیشگیری و مدیریت بحران در حال اجرای برنامه‌ای برای اسکن همه معابر تهران است تا با رویکرد پیشگیرانه، مشکلات را شناسایی و قبل از وقوع حوادث، اقدامات لازم را انجام دهد. امیدواریم فرایند شناسایی و اقدام قبل از وقوع فروریزش‌ها در تهران به زودی به نتیجه برسد.

بابایی اضافه کرد: اطلاعات تکمیلی از اقدامات انجام شده سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران نیز قابل دسترسی است.

به تازگی اسماعیل سلیمی معاون پیشگیری سازمان مدیریت بحران شهر تهران خبر از تدوین نقشه راه فروریزش پایتخت خبر داده و گفته است که این نقشه شامل سه مرحله اصلی است که مرحله اول آن به موضوع شناسایی می‌پردازد که در کدام مناطق این کلانشهر احتمال فروریزش بیشتری وجود دارد.

وی از شناسایی ۶ منطقه پرخطر فروریزش زمین در تهران خبر داده و اعلام کرد: عملیات شناسایی حفره‌های زیرسطحی در این مناطق با استفاده از ابزار‌های لرزه‌نگار آغاز شده است. اکنون مناطق ۶، ۱۲، ۱۱ و ۱۰ بخش‌هایی از منطقه ۷ و ۱۴ از پرخطرترین نقاط تهران به شمار می‌رود که برای هر کدام از این مناطق پنج میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار