کارگردان فیلم مستند ضد قهرمان معتقد است که جشنواره سینما حقیقت معناگرا و متمرکزترین جشنواره سینمایی در کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور- افشار کارگردان فیلم مستند ضد قهرمان که سال‌های پیاپی در جشنواره سینما حقیقت حاضر می‌شود در پاسخ به این سوال که به طور کلی جشنواره سینما حقیقت را چطور میبینید؟ گفت: به نظر من سینما حقیقت متمرکزترین جشنواره داخلی ما است، از این جهت که ما در جشنواره فیلم کوتاه تهران با یه حجم زیادی از آثار با رقم عجیب و غریب مواجه هستیم که می‌گویند مثلا چند هزار فیلم‌های جشنواره ارسال شد و از میان آن‌ها صد فیلم نمایش داده می‌شوند.

وی ادامه‌داد: سینما حقیقت به دلیل فرمی که دارد و به دلیل ذات خود یک مقدار معنا گرا، پژوهش محور و مسئله محور است که اصولا فرم و نحوه برگزاری خیلی متفاوتی دارد. در نتیجه کاری که دردجشنواره سینما حقیقت می‌آید باید جدی باشد به همین خاطر سینما حقیقت از ابتدای تاسیس خود اگردقت کرده باشید از سال اولی که راه افتاد با فیلم‌های گردن کلفتی افتتاح شد و در این سال‌ها هیچ سالی نبوده است که جشنواره‌ای چنین خروجی‌هایی  در جریان مستند سازی کشور داشته باشد‌، مخصوصاً برای ورود به عرصه سینمای ملی و سینمای داستانی ما به مراتب موفق‌تر و به مراتب دست پرتر از جای دیگر بوده است.

افشار در ادامه بیان کرد: این نقطه قوت برای سینما حقیقت از این جهت است که ذات مستندسازی و مسئله محور بود دارد و این امر تنها بستری است که دارد چنین مکانی  را برای دیده شدن بچه‌هه فراهم می‌کند تا مسئله بچه‌ها در سطح عمومی رسانه‌ای و مطرح شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار