باسلام بنده عسل طبیعی وحشی درجنگل کنار رود خانه کارون پیدا کردم وخوردم ولی هیچ بوءی ومزه گرم عسل را ندارد ولی رنگ خوبی دارد وهرچه میخورم زده نمیشم چرا ؟
متاسفانه تقلب توی غذا خیلی زیاده حتی معروف ترین برندها هم عسل اصل دست مشتری نمیدن و هیچ نظارتی هم نیست، نه تنها برای عسل بلکه این بی نظارتی متاسفانه توی اکثر صنایع غذایی هست، کار بنده توی صنایع غذاییه و به واسطه شغلم خیلی از کارخونه های لبنیات و آبمیوه و صنایع تبدیلی میوه جات رفتم و وضعیت افتضاح تولیدشون رو دیدم به جز یکی دوتا بقیه وضعیت خوبی ندارن و دغدغه ۱۰۰ درصدشون پوله
یک راه حل هست برای عسل که یکم سخته البته، و اینه که چند نفر دوست یا فامیل جمع بشید که یکیتون باغ داشته باشه و شریکی هزینه هاشو تقسیم کنید، چندتا کندو بخرید که اندازه مصرف یک سال همتون بهتون عسل بده و رسیدگیشم تقسیم کنید بین خودتون یا یه جوری با هم کنار بیاید و خلاصه عسل خالص و طبیعی به دست بیارید.
یک ایده جدید دارم – ایجاد شبکه ملی #ارگانیک کشور
ثبت یک شرکت که محصول #ارگانیک را از #کشاورز میخره. (این محصول را قبلا خودش گواهی ارگانیک داده). و با بارکد و QRcode میده توی بازار. به صورتی که مصرف کنندگان با #اسکن کردن اون کد متوجه بشن این محصول کجا تولید شده کی تولید شده و تاریخ مصرفش کی تموم میشه و ...... البته این کار نیاز به یک سایت داره که کشاورزان با مشخصات دقیق و موقعیت زمین و مشخصات محصولشون در اون ثبت نام کنند و بهشون نام کاربری و کلمه عبور داده بشه. تا محصولات را ویرایش کنند و قیمت بزنند و در خواست گواهی ارگانیک بدهند و ...
سود دهی:
صدور گواهی ارگانیک
دریافت پول از کشاورز بابت معرفی محصولش
دریافت پول بابت انتقال کالا از مزرعه تا مغازه دارها
انتقال محصول از طریق کانال اختصاصی خودشون و حذف واسطه ها
امکام فروش گرونتر محصول چون ارگانیک تولید شده
احتمال داره این ایده در کشور بتونه توزیع #محصولات #کشاورزی را متحول کنه. پس خیلی کاربردیه
تازه میشه با انجمن #ارگانیک کشور هم ارتباط داشت و یک شعبه ازشون گرفت. برای صدور مجوز کار راحت تر میشه
لطفا قبل از اینکه کسی این کار را ثبت کنه یا ازش سو استفاده بشه انجامش بدین چون هرکسی این کار را انجام بده میتونه انحصار این را را هم ثبت کنه
سلام دوستان، پیدا کردن عسل طبیعی واقعا سخته ولی اخیرا یک سایتی راه افتاده که کارش پیدا کردن زنبوردارهای متعهد هست و روی سایت میتونید از این زنبوردارها خرید کنید.
به نظرم میشه به این سایت اطمینان کرد
من که نسیتا راضی بودم از کارشون
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان. دوستان شما اگر میخواهید در زمینه عسل شناسی کارشناس بشید که عرضی ندارم. اما اگر دوستانه هستند که واقعا میخوام عسل طبیعی تهیه و مصرف کنن پیشنهاد میکنم کاری رو انجام بدن که من انجام میدم. هر سال تیرماه بعد از دو الی سه ساعت پیاده روی در دل کوههای جنگلی تالش میرسم به زمین و خانه یک چوپان و زنبوردار که سالی یکبار عسل برداشت میکنه. ازش عسل کاملا طبیعی به اندازه مصرف سالیانه میخرم و بر میگردم. معمولا مومها پر از شهد نیستند و هر شانه حدود یک تا یک و نیم کیلو عسل داره، بعضاً ۲۰۰,۳۰۰ گرم عسل داره هر شانه یا هر چهارچوب موم. قیمتش یکم بالاست اما میدونم و یقین دارم که عسل ناب میخورم. چیزی که حتی ثروتمندترین آدما در حسرتش هستن. همین الان که دارم این متن رو مینویسم حوس کردم یه قاشق پر از همون عسل بزنم تو رگ. جای دوستان خالی.... اگر نیاز ضروری داشتید باهام تماس بگیرید راهنمایی میکنم. لطفاً فقط کسانی که نیاز ضروری دارن، من فقط یه شهروند معمولی هستم نه فروشنده یا تولید کننده و شغل من چیز دیگریست.
باسلام خدمت دوستان بهتر است بدانید که زمان شهد آوری زنبور عسل به کندو در اکثر نقاط ایران ماههای خرداد وتیر ونیمه اول مرداد می باشد ودر این سه ماه زنبور باتوجه به عمر کوتاه گلهای کوهستانی (یک ماه) ازانواع گلها شهد به کندو آورده ورنگ وطعم عسل بستگی به گلهای غالب منطقه دارد در مجموع عسل کوهستان باتوجه به تنوع گلها دراین سه ماه از عطر وطعم بهتری برخوردار بوده وبیشتر رنگ روشنی نسبت به عسل دشت دارد
من هر سال آخر خرداد ماه به اندازه مصرف یک سال خودم و خانواده ام عسل طبیعی میخرم. از یک ایرانی. از یک تالشی چوپان. سه ساعت پیاده و سربالایی از راه مال رو میرم به دل کوههای جنگلی. جایی که کشاورزی و سمپاشی و علف کش وجود ندارد. ایران ما طبیعت خوبی داره. عسل جنگلی رنگ نداره و زباله. عسل جنگلی کم بود هست اما برای جنگل دوستان همین بوی کم آشناست. عسل جنگل نسبتا شل است. طعم خواصی داره. یک دنیا خاصیت داره. خودم که با وجود این عسل بی نیاز به دکتر هستم...اگر واقعا همچین عسلی لازم دارید با من تماس بگیرید تا موقع برداشت راهنماییتون کنم برای خرید یا تهیه. خارجه ها تو خواب همچین عسلی ببینن
ناشناس
۲۳:۳۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
با سلام
تنها راه شناسایی مطمئن عسل فقط آزمایشگاه می باشد زیرا امروزه با استفاده از گلوکز و مخلوط کردن آن با طعم دهنده مجاز عسل و رنگ دهنده مجاز زرد و یا قرمز چنان عسلی درست می کنند که هیچکس توانایی تشخیص آنرا ندارد !!!! لذا تنها راه اعتماد به زنبورداران و افراد مطمئن است
سلام دوستان اگه یه چوب کبریت را(قسمت گوگرد) را به فاصله مثلا20 سانتی شعله آتش گرفته حدود 2ثانیه تقریبا طول می کشه تا روشن شه حال اگه با عسل آغشته شود ابتدا عسل چکه کرده و سپس روشن میشود حدودا 5 ثانیه حال اگه هرچه اصل تر باشه دیر تر روشن میشه باید قلقش بیاد دست شما این بهترین روش است درضمن عسل اصل زنبور دار ندارد چون اگه اب شکر بهشون نده اونا میرند...
عسل طبیعی رس می زند و عسل شکری شکرک می زند تفاوت رس با شکرک در این است که رس کرم مانند با زبری ترد مانند ولی شکرک دانه ها بسیار صفت شبیه دانه های شکر و طعم غالب قند
عسل طبیعی و بوی گیاهان وگلها را دارد و ظعمش بسیار سبک بوده و باعث سنگینی معده نمی شود
و با تشکر از مطلب بسیار کاملتان در رابطه با عسل و عسل شناسی به عنوان یک زنبوردار مطالبتان کاملا تایید می کنم خیلی خوشحال میشم جهت مشاهده مقالات مکمل هم به سایت ما سر بزنید تا بتوانیم بهتر با همدیگر به ملت عزیزمان خدمت کنیم
دوست عزیزی که میگن خوزستان و بوشهر همش بیابونه و گل و گیاهش کجاست گویا اصلا با جغرافیای این دو استان آشنا نیست عسلهای کنار،نخل،اکالیپتوس،مورد،که البته مرغوبترین اول عسل و بعد کنار هست
با سلام اقایون عسل شناس ما سمت کرمانشاه کوه های گیزرود لرستان مقداری عسل از اون سمت واسمون اومده عسلشم مال کوهه رنگ عسل خیلی زرده زرد مایل به سفید خیلیم سفته ایا کسی میدونه طبیعی بدونه قاطیه یا نه ممنون میشم بهم جواب بدید
با سلام اقایون عسل شناس ما سمت کرمانشاه کوه های گیزرود لرستان مقداری عسل از اون سمت واسمون اومده عسلشم مال کوهه رنگ عسل خیلی زرده زرد مایل به سفید خیلیم سفته ایا کسی میدونه طبیعی بدونه قاطیه یا نه ممنون میشم بهم جواب بدید
با سلام اقایون عسل شناس ما سمت کرمانشاه کوه های گیزرود لرستان مقداری عسل از اون سمت واسمون اومده عسلشم مال کوهه رنگ عسل خیلی زرده زرد مایل به سفید خیلیم سفته ایا کسی میدونه طبیعی بدونه قاطیه یا نه ممنون میشم بهم جواب بدید
با سلام اقایون عسل شناس ما سمت کرمانشاه کوه های گیزرود لرستان مقداری عسل از اون سمت واسمون اومده عسلشم مال کوهه رنگ عسل خیلی زرده زرد مایل به سفید خیلیم سفته ایا کسی میدونه طبیعی بدونه قاطیه یا نه ممنون میشم بهم جواب بدید
سلام من عسل طبیعی درختی دارم . برای جلب اعتماد مشتری عسل رو روی چوب نشون میدم که اگر عسل های دیگر که روی چوب نباشن بتونن مقایسه کنن زیرا کندن عسل از درخت با شاخه 1مقدار سخته
سلام مقداری از عسل مورد نظر رو با چوب کبریت به خاکهای نرم زیر قالی یااطاف اتاق بمالیید اگه خاک به عسلتون چسپید تقلبی یا تغذیه شده باشکرزیاده
احسان
۱۸:۳۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
سلام. من از یکی از دوستانم عسل خریدم. تمامی ویژگی های عسل طبیعی رو داره. فقط یه بوی خاصی میده. یه بویی شبیه بوی دارو گلو درد. عسل مربوط به یک منطقه توی همدان هست و طبق گفته ی فروشنده، عسل گیاه خارشتر هست.
لطفا راهنمایی کنید که خوبه یا نه؟
به اون دوست عزیزی که گفت خوزستان همش بیابونه،میگم حتما یه سفر بیا تا کوه ها و رودخونه ها و دشتشم ببینی، شهرایی مثل ایذه،اندیمشک،دزفول،،،ممنون همه راهنمایی های عالیتون.
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
به اون دوست عزیزی که گفت خوزستان همش بیابونه،میگم حتما یه سفر بیا تا کوه ها و رودخونه ها و دشتشم ببینی، شهرایی مثل ایذه،اندیمشک،دزفول،،،ممنون همه راهنمایی های عالیتون.
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
سلام دوستان عسل صد در صد طبیعی عسلی است که انسان در ان دخالت نداشته باشد مثل عسل کوهستان که معمولا در لای کمر و تنه درختان درست میشود که شاید در کل ایران هزار کیلو از این عسل نباشد این نوع عسل در بعضی نقاط استان ایلام بوسیله افراد ماهر وصغره نورد جمع اوری میشود که کیلویی حدود چهارصد هزار بفروش میرسد
موارد بالا به این ترتیب نقض و با تکمیل می گردد:
1.ریختن عسل در آب سرد: این روش اعتباری ندارد زیرا به عنوان مثال عسل مرکبات دارای رطوبت 18 درصدی است و بسار راحت حل می شود ولی عسل یونجه درصد رطوبت پایین تری دارد و دیرتر حل میشود.
2.رس زدن عسل: علم و تجربه ثابت کرده است به طور کلی همه عسل های خالص و طبیعی که زنبور عسل تولید کرده است شکرک می زند ولی باز هم بسته به نوع عسل بلورهای ایجاد شده متفاوت است و ممکن است از مربا نرم تر یا درشت تر باشد.
بقیه موارد شامل مزه، عطر و بو ، حل شدن در دهان و ابزار بدنی به دلیل تنوع روش های ایجاد عسل تقلبی دیگر اعتبار ندارد.
شما یک مسلمان واقعی هستید.
احتمالا هم ازمایشگاه عسل داری.
تمام راهای دور زدن باز گذاشتی . و با فروشنده ها نهایت همکاری دارید.
تمام مملکت پر است از افرادی مثل شما.
مرتضی عبدیان
۱۴:۲۷ ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
به علت وجود روش های متنوع در تولید عسل مصنوعی و غیر طبیعی، تشخیص آن با روش های دیدن، چشیدن، عطر و طعم، میزان محلولیت در آب، سوزاندن و ... غیر ممکن بوده و فقط به عهده آزمایشگاه می باشد.
بهترین،موثرترین و راحت ترین آیتم جهت تعیین طبیعی بودن عسل اندازه گیری درصد ساکارز می باشد. ساکارز (قند معمولی) یکی از مواد شیمیایی طبیعی است که به عنوان شکر و قند از آن استفاده می شود. در ساختار طبیعی عسل، تعدادی قند وجود دارد که یکی از آنها ساکارز می باشد. طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور میزان ساکارز عسل بسته به نوع آن بین 2 تا 15 درصد می باشد و بیشتر از حد استاندارد آن نشانگر تقلبی بودن عسل می باشد.
شما می توانید برای اطمینان از طبیعی بودن عسل آن را به یک آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی بدهید تا شما را از طبیعی بودن آن مطمئن کند.
سلام فقط از یک نفر بگیرید که قابل اعتماد باشه چون این روز ها موم ها رو با شربت دست ساز پر میکنند و بعد توی کندو میگذارند تا زنبور روی ان را پلمب کند اگر دیدید با موم ان میفروشند وتمام خانه های موم
کاملا پر بود جای شک داره
دوستان واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم بهشتی در ایران به اسم خرم آباد وجود داره که توش عسل از دل کوه و بسیار زیاد و طبیعی بیرون میاد و به دست هم وطن هام نمیرسه
دوست عزیز عسل طبیعی 100در صد شکرک می زنه. اما شمامیگی عسل تقلبی شکرک می زنه . خیلی راحت می تونی امتحان کنی. تو یه ظرف شکر بریز با آب بعد حرارتش بده اون قدر حرارت بده تا حالت عسل رو بگیره بعدش بزارش کنار . اگه شکرک زد.
متش
۱۵:۲۲ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
تنها راه کی میشه عسل خوب را تشخیص داد باید خودت کندو داشته باشی
ناشناس
۱۴:۲۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۵
هیچکدوم اینا درست نیست هیچ راهی وجود نداره کیفیت عسل رو بشه تشخیص داد من تست کردم همرو فقط آزمایشگاه میتونه تشخیص بده کیفیتشو
سلام به همه عزیزان من بیش از 15سال هستش که عسل طبیعی از زنبور عسل وحشی می گیرم متاسفانه چون مردم عسل طبیعی نمی شناسند وقتی قیمتش را می پرسند می گویند چه خبره عسل کیلویی 20هزارتومان گیر می یاد در صورتی که همین عسل مشتری از کشورهای عربی داره به قیمت میلیونی
با سلام
برای شناسی عسل طبیعی وقتی آزمایش وجود نداره باید از راههای طبیعی هم استفاده کرد مورچه هیچ وقت سراغ عسل طبیعی نمیره ولی اگر توش شکر باشه هر جوری شده وارده ظرف عسل خواهد شد . این را من امتحان کردم و دیدم مورچه عسل طبیعی و مصنوعی را راحت شناسایی کرد .
سلام
دوستان من خودم زنبور دار هستم و یه ترفندی رو بهتون یاد میدم
اگر عسل طبیعی رو به مدت محدود نویخچال بذارید میبینید که عسل شکرک زده ولی وقتی از یخچال برش دارین و جند ساعتی تو هوای معمولی بمونه شکرک ها از بین رفته و عسل به حالت اولیش بر میگرده ولی عسل غیر طبیعی بعد از برداشتن از یخجال و قرار دادن تو هوای معمولی دیگه حالت اولیه خودشو بیدا نمیکنه و در همون حالت شکرک زدگی میمونه
عسل طبیعی رنگش مایل ب زرد روشن،بوی گلها را داده و مزه خاص عسل را میدهد و در آب دیر حل میشود و در شرایط سرما زود شکرک میزند به خاطر زره های ریز گرده گلها
سلام
روشهایی که گفتید فقط میتونه مشخص کنه عسل رو زنبور درست کرده یا نه
یعتی حتی اگه به زنبور شکر بدن بخوره بازم از این آزمایشها سربلند بیرون میاد
یه مورد دیگه اینکه عسلی که از شمال برداشت میشه بخاطر رطوبت هوا خیلی آبکیه،بنابراین اگر داخل آب ریخته بشه خیلی راحت حل میشه (مثل عکسی که به عنوان عسل تقلبی گذاشتید)
بهترین راه تشخیص عسل تقلبی از اصل اینه که از خود زنبور بپرسیم که اونو درست کرده یا نه؟ دستاش را شسته یا نه؟ در ضمن روزه شک دار نگیرید؟ آنقدر نخورید تا خود زنبور دارها راهش را به شما بگویند؟
سلام..من خیلی از پیام های دوستانو خوندم..بعضی از پیام ها آموزنده بود..
من خودم چندین ساله دارم عسل طبیعی استفاده میکنم و از یکی از بستگان همیشه خریداری میکنم.. بنظرم بهترین راه فهمیدن عسل طبیعی از غیر طبیعی در همان محل خرید مزه کردن عسل هست والا کی با وسایل آزمایشگاهی میره خرید..و مهم اینه که از آشنا بخری چون بهر حال ممکنه آدم اشتباه که وجنس خوب نخره..در ضمن عسل خوبو با کیلویی 45 -50 هزار تومان هم میشه خرید..
من تعجب میکنم یکی اومده میگه مثلا عسل بوشهر یا خوزستان آخه بوشهر خوزستان یزد گل داره که زنبور ازش تغذیه کنه همش بیابونه. عسل مال دامنه های زاگرس مثل لرستان و کرمانشاه و کردستان و آذربایجان و.. هست.
ایشان درست می فرمایند. عسل طبیعی فقط لرستان کردستان کرمانشاه و کوههای سبلان
ناشناس
۰۲:۰۲ ۰۷ تير ۱۳۹۵
دوستان سلام من اون دوستی که توضیح کاملی عسل لرستان داد موافقم چون من مقداری از عسل کوههای گرین لرستان خریدم و چون توی یه کتاب خوندم عسل دوای هر درده و زانوم توی سالن ورزشی قارچ زده واین قارچ پوستی یکسال با من بودن فقط دو بار از اون عسل به زانوم زدم خداوکیلی خوب شده برای یکی از دوستان تعریف کردم اونم برای یک زگیل استفاده کرد اونم خوب شد .البته دوستان فراموش نکنید برای خرید به هرکسی اطمینان نکنید.
عسل را فقط از زنبوردانی را که میشناسید تهیه کنید چون زنبورداران به منظور حفظ کلنی های خود از به لحاظ کمبود داراو زنبور عسل در مبارزه با کنه واروآ شپش خود.از داروهای سرطان زا استفاده می کنند ومن این موضوع را چندین بار به اداره معاونعت غذا ودارو علوم پزشکی استان خبر دادم. ودوم اینکه به هیچ وجع شهد استفاده نکنید چون مطمن نیست.
خیر دوست عزیز
عسل حاوی این آنزیمه
چه زنبور از آب شکر تغذیه کرده باشه چه از شهد گل
نبود یا کمبود این آنزیم نشان میده که اصلا عسل ، عسل نیست و فقط موادی مثل گلوکز مایع است
یا اینکه بر اثر حرارت نادرست از بین رفته که باعث بی خواص شدن عسل میشه
ناگفته نماند که آنزیم های عسل بر اثر مدت زمان ماندگاری نیز کاهش پیدا میکنن
سلام خدمت همه دوستان
بنده مهندس صنایع غذایی هستم
خیلی از تجربیات شما عزیزان جالبه
و حتما آزمایششون میکنم تا میزان صحتشون رو بسنجم
در عین حال مطمئن ترین راه تشخیص عسل طبیعی انجام آزمایشه
و نه فقط اندازه گیری ساکارز
چندین آزمایش انجام میشه که یکی وجود آنزیم است که مهمترین ماده موجود در عسل است
و اگر عسل دارای آنزیم های مناسب بود میشه محصول رو عسل نام داد
که در اینصورت ساکارز مورد اندازه گیری قرار میگیره
باید عرض کنم که عسل طبیعی (عسل نواحی سردسیر) در دمای زیر 4 درجه رس یا به زبان عامیانه شکرک میزنه اما نه مثل مربا از سطح ، بلکه همه جای عسل مثل روغن حیوانی ،جامد و به رنگ تقریبا کرم در میاد .البته رنگش بستگی به نوع گل مصرفی هم داره
اگر این عسل به دمای حدود 42 درجه برسه شفاف میشه
یکی از معضلات اینکه در هنگام بسته بندی، عسل رو بیش از حد حرارت بدن(60 به بالا)، که در اینصورت نه تنها عسل فایده ای نخواهد داشت بلکه به علت تغییرات شیمیایی مضر هم خواهد بود.
این حرارت دادن به خاطر تفکرات اشتباه من مصرف کننده عسل است زیرا مصرف کننده تمایل به خرید عسل رُس کرده نداره و فروشنده اگر به این علم واقف نباشه عسل رو برای جذب مشتری حرارت بیش از حد خواهد داد.
میزان ساکارز برای افراد دیابتی خیلی ضرورت داره
البته بقیه هم دوست ندارن آب قند بخرن
به هر حال خواص داروئی شهد گیاه به عسل هم رسوخ پیدا خواهد کرد.
ساکارز زیر 3 درصد خیلی عالیه
یک نکته: هر زنبور بر روی گل خاصی میشیند.
رنگ عسل بستگی به نوع گل داره
به طور مثال عسل حاصل از شهد شکوفه های آلبالو متمایل به آلبالویی خواهد بود و عسل از شهد شکوفه سیب متمایل به زرد.
در ایران نسبت تولید عسل غیر تغذیه ای (سالم وحشی درجه یک کنار طبیعی و هزار اسم دیگه که عوام روش می ذارن) به عسل های تقلبی حتی نیم درصد هم نیست و پیدا کردن عسل غیر تغذیه ای نه کاملا اما تقریبا محاله از این نوع عسل تا جایی که ما مطلع شدیم امسال در استان لرستان فقط 980 کیلو تولید شده . اگر بتوانید عسل طبیعی پیدا کنید حتما بعد از چند ماه تا دو سال رس(همان شکرک که شما تصور می فرمایید) میزند البته هر شکرکی رس نیست و هر رسی هم نشانه طبیعی بودن نیست کلا جز با آزمایش امکان ندارد بتوان عسل طبیعی را تشخیص داد
سلام من یدونه عسل گرفتم البته واسه صورتم وقتی روی پوست صورتم میزنم رنگ صورتم قرمز میشه همین جوری تا یک ساعت میمونه بعد یک ساعت صورتم به حالت اولی برمیگردد حالا نمیدونم این طبیعی است یا نه
دوستان اگر خواستین عسل خوب گیرتون بیاد حتمن خودتون مستقیم از زنبورداران تهیه کنید.(کارخانجات یا فروشگاهها بعد از خرید از زنبورداران به عسل مواد اضافه میکنند یا با حرارت زیاد خواص درمانیش را از بین میبرند)
عذر خواهی میکنم عسل خوب هم نمیشه از زنبور دارا خرید چرا چون خودشون میدونن...
یک راه حل هست برای عسل که یکم سخته البته، و اینه که چند نفر دوست یا فامیل جمع بشید که یکیتون باغ داشته باشه و شریکی هزینه هاشو تقسیم کنید، چندتا کندو بخرید که اندازه مصرف یک سال همتون بهتون عسل بده و رسیدگیشم تقسیم کنید بین خودتون یا یه جوری با هم کنار بیاید و خلاصه عسل خالص و طبیعی به دست بیارید.
ثبت یک شرکت که محصول #ارگانیک را از #کشاورز میخره. (این محصول را قبلا خودش گواهی ارگانیک داده). و با بارکد و QRcode میده توی بازار. به صورتی که مصرف کنندگان با #اسکن کردن اون کد متوجه بشن این محصول کجا تولید شده کی تولید شده و تاریخ مصرفش کی تموم میشه و ...... البته این کار نیاز به یک سایت داره که کشاورزان با مشخصات دقیق و موقعیت زمین و مشخصات محصولشون در اون ثبت نام کنند و بهشون نام کاربری و کلمه عبور داده بشه. تا محصولات را ویرایش کنند و قیمت بزنند و در خواست گواهی ارگانیک بدهند و ...
سود دهی:
صدور گواهی ارگانیک
دریافت پول از کشاورز بابت معرفی محصولش
دریافت پول بابت انتقال کالا از مزرعه تا مغازه دارها
انتقال محصول از طریق کانال اختصاصی خودشون و حذف واسطه ها
امکام فروش گرونتر محصول چون ارگانیک تولید شده
احتمال داره این ایده در کشور بتونه توزیع #محصولات #کشاورزی را متحول کنه. پس خیلی کاربردیه
تازه میشه با انجمن #ارگانیک کشور هم ارتباط داشت و یک شعبه ازشون گرفت. برای صدور مجوز کار راحت تر میشه
لطفا قبل از اینکه کسی این کار را ثبت کنه یا ازش سو استفاده بشه انجامش بدین چون هرکسی این کار را انجام بده میتونه انحصار این را را هم ثبت کنه
به نظرم میشه به این سایت اطمینان کرد
من که نسیتا راضی بودم از کارشون
زنبور داری شغل خانوادهی ما هستش،بنده هم بیشتر کارم فروش عسل هست
اگر عسل خوب و طبیعی خواستید بگید ...
آخر راه حل بود
از خنده روده بر شدم
تنها راه شناسایی مطمئن عسل فقط آزمایشگاه می باشد زیرا امروزه با استفاده از گلوکز و مخلوط کردن آن با طعم دهنده مجاز عسل و رنگ دهنده مجاز زرد و یا قرمز چنان عسلی درست می کنند که هیچکس توانایی تشخیص آنرا ندارد !!!! لذا تنها راه اعتماد به زنبورداران و افراد مطمئن است
«نکنه» درسته نه «تکه»
عسل طبیعی و بوی گیاهان وگلها را دارد و ظعمش بسیار سبک بوده و باعث سنگینی معده نمی شود
و با تشکر از مطلب بسیار کاملتان در رابطه با عسل و عسل شناسی به عنوان یک زنبوردار مطالبتان کاملا تایید می کنم خیلی خوشحال میشم جهت مشاهده مقالات مکمل هم به سایت ما سر بزنید تا بتوانیم بهتر با همدیگر به ملت عزیزمان خدمت کنیم
لطفا راهنمایی کنید که خوبه یا نه؟
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
1.ریختن عسل در آب سرد: این روش اعتباری ندارد زیرا به عنوان مثال عسل مرکبات دارای رطوبت 18 درصدی است و بسار راحت حل می شود ولی عسل یونجه درصد رطوبت پایین تری دارد و دیرتر حل میشود.
2.رس زدن عسل: علم و تجربه ثابت کرده است به طور کلی همه عسل های خالص و طبیعی که زنبور عسل تولید کرده است شکرک می زند ولی باز هم بسته به نوع عسل بلورهای ایجاد شده متفاوت است و ممکن است از مربا نرم تر یا درشت تر باشد.
بقیه موارد شامل مزه، عطر و بو ، حل شدن در دهان و ابزار بدنی به دلیل تنوع روش های ایجاد عسل تقلبی دیگر اعتبار ندارد.
احتمالا هم ازمایشگاه عسل داری.
تمام راهای دور زدن باز گذاشتی . و با فروشنده ها نهایت همکاری دارید.
تمام مملکت پر است از افرادی مثل شما.
بهترین،موثرترین و راحت ترین آیتم جهت تعیین طبیعی بودن عسل اندازه گیری درصد ساکارز می باشد. ساکارز (قند معمولی) یکی از مواد شیمیایی طبیعی است که به عنوان شکر و قند از آن استفاده می شود. در ساختار طبیعی عسل، تعدادی قند وجود دارد که یکی از آنها ساکارز می باشد. طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور میزان ساکارز عسل بسته به نوع آن بین 2 تا 15 درصد می باشد و بیشتر از حد استاندارد آن نشانگر تقلبی بودن عسل می باشد.
شما می توانید برای اطمینان از طبیعی بودن عسل آن را به یک آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی بدهید تا شما را از طبیعی بودن آن مطمئن کند.
کاملا پر بود جای شک داره
دوستان عسل طبيعي جنوب دارم ب شرط آزمايشگاه با موم كيلويي١٦٠ بدون موم ١٧٠
طبیعی بودن عسل اصل فقط با انجام آزمایش تو آزمایشگاه مقدوره و به هیچ روش دیگه ایی قابل تشخیص نیست
خوزستان درخت کنار داره و عسل خوزستان عسل کنار است!
برای تشخیص عسل طبیعی مقداری از آن در قاشق بریزید وحرارت بدین بعد از سرد شدن اگه به حالت اول برگشت طبیعی یه . نوش جان
برای شناسی عسل طبیعی وقتی آزمایش وجود نداره باید از راههای طبیعی هم استفاده کرد مورچه هیچ وقت سراغ عسل طبیعی نمیره ولی اگر توش شکر باشه هر جوری شده وارده ظرف عسل خواهد شد . این را من امتحان کردم و دیدم مورچه عسل طبیعی و مصنوعی را راحت شناسایی کرد .
دوستان من خودم زنبور دار هستم و یه ترفندی رو بهتون یاد میدم
اگر عسل طبیعی رو به مدت محدود نویخچال بذارید میبینید که عسل شکرک زده ولی وقتی از یخچال برش دارین و جند ساعتی تو هوای معمولی بمونه شکرک ها از بین رفته و عسل به حالت اولیش بر میگرده ولی عسل غیر طبیعی بعد از برداشتن از یخجال و قرار دادن تو هوای معمولی دیگه حالت اولیه خودشو بیدا نمیکنه و در همون حالت شکرک زدگی میمونه
روشهایی که گفتید فقط میتونه مشخص کنه عسل رو زنبور درست کرده یا نه
یعتی حتی اگه به زنبور شکر بدن بخوره بازم از این آزمایشها سربلند بیرون میاد
یه مورد دیگه اینکه عسلی که از شمال برداشت میشه بخاطر رطوبت هوا خیلی آبکیه،بنابراین اگر داخل آب ریخته بشه خیلی راحت حل میشه (مثل عکسی که به عنوان عسل تقلبی گذاشتید)
من خودم چندین ساله دارم عسل طبیعی استفاده میکنم و از یکی از بستگان همیشه خریداری میکنم.. بنظرم بهترین راه فهمیدن عسل طبیعی از غیر طبیعی در همان محل خرید مزه کردن عسل هست والا کی با وسایل آزمایشگاهی میره خرید..و مهم اینه که از آشنا بخری چون بهر حال ممکنه آدم اشتباه که وجنس خوب نخره..در ضمن عسل خوبو با کیلویی 45 -50 هزار تومان هم میشه خرید..
عسل حاوی این آنزیمه
چه زنبور از آب شکر تغذیه کرده باشه چه از شهد گل
نبود یا کمبود این آنزیم نشان میده که اصلا عسل ، عسل نیست و فقط موادی مثل گلوکز مایع است
یا اینکه بر اثر حرارت نادرست از بین رفته که باعث بی خواص شدن عسل میشه
ناگفته نماند که آنزیم های عسل بر اثر مدت زمان ماندگاری نیز کاهش پیدا میکنن
متوجه نظر دوستان نشدم عسلي که آنزيم دياستازش بالا هست يعني زنبور فقط از گل براي تهيه عسل استفاده کرده و نه آب شکر؟ درسته؟
بنده مهندس صنایع غذایی هستم
خیلی از تجربیات شما عزیزان جالبه
و حتما آزمایششون میکنم تا میزان صحتشون رو بسنجم
در عین حال مطمئن ترین راه تشخیص عسل طبیعی انجام آزمایشه
و نه فقط اندازه گیری ساکارز
چندین آزمایش انجام میشه که یکی وجود آنزیم است که مهمترین ماده موجود در عسل است
و اگر عسل دارای آنزیم های مناسب بود میشه محصول رو عسل نام داد
که در اینصورت ساکارز مورد اندازه گیری قرار میگیره
باید عرض کنم که عسل طبیعی (عسل نواحی سردسیر) در دمای زیر 4 درجه رس یا به زبان عامیانه شکرک میزنه اما نه مثل مربا از سطح ، بلکه همه جای عسل مثل روغن حیوانی ،جامد و به رنگ تقریبا کرم در میاد .البته رنگش بستگی به نوع گل مصرفی هم داره
اگر این عسل به دمای حدود 42 درجه برسه شفاف میشه
یکی از معضلات اینکه در هنگام بسته بندی، عسل رو بیش از حد حرارت بدن(60 به بالا)، که در اینصورت نه تنها عسل فایده ای نخواهد داشت بلکه به علت تغییرات شیمیایی مضر هم خواهد بود.
این حرارت دادن به خاطر تفکرات اشتباه من مصرف کننده عسل است زیرا مصرف کننده تمایل به خرید عسل رُس کرده نداره و فروشنده اگر به این علم واقف نباشه عسل رو برای جذب مشتری حرارت بیش از حد خواهد داد.
میزان ساکارز برای افراد دیابتی خیلی ضرورت داره
البته بقیه هم دوست ندارن آب قند بخرن
به هر حال خواص داروئی شهد گیاه به عسل هم رسوخ پیدا خواهد کرد.
ساکارز زیر 3 درصد خیلی عالیه
یک نکته: هر زنبور بر روی گل خاصی میشیند.
رنگ عسل بستگی به نوع گل داره
به طور مثال عسل حاصل از شهد شکوفه های آلبالو متمایل به آلبالویی خواهد بود و عسل از شهد شکوفه سیب متمایل به زرد.