نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹۳
در انتظار بررسی: ۰
Kazakhstan
ناشناس
۰۴:۱۴ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
دوستان همانطور که خیلیا اطلاع دارن پایتخت عسل در ایران واقع در قله ها و دامنه های بسیار غنی از گیاهان دارویی در رشته کوه زاگرس در استان لرستان شهرستان خرم آباد است کسانی که آشنایی با لرستان دارند میدانند که لرستان 4فصل است چون از جنوب به استان خوزستان و از شمال با همدان کرمانشاه و اراک همسایه است یعنی بهشت زنبورداران و زنبور است .تغدیه زنبور اصلی ترین علت برای تولید عسل بسیار مرغوب است و چون لرستان در طول همه فصلها بخاطر پوشش گیاهان دارویی وحشی دارای بهترین موقعیت برای زنبورداران بصورت رایگان است پس زنبوردار بخاطر دخل و خرج خودش هم که شده از دادن مواد قندی وشکری بصورت شربت به زنبوران خودداری میکند .و چون لرستان رتبه نخست زنبور داران ایران عزیزمان است و بدلیله زیاد بودن کندو داران رقابت جدی باهم دارن و برای جذب بیشتر مشتری عسل با کیفیت بالا و قیمتهای واقعا باور نکردنی شاید باور نکنید خیلی ارزان در اختیار مصرف کنندگان و تجار داخلی و خارجی قرار میدهند .از همه عزیزانی که بدنبال عسل مرغوب می گردند توصیه میکنم حتما به شهر چشمه ها و آبشارهای طبیعی، خرم آباد سرسبز همیشه بهار مسافرت کنند و با خیال راحت از فروشگاهها و نمایندگیهای مخصوص فراورده های زنبور از موم تا کندو و عسل و غیره خرید کنند .
United States of America
ناشناس
۱۰:۰۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
سلام. عسل طبیعی رو فقط با خوردن میشه شناخت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
عسل خوب دارم مال دامنه های هیمالیا .....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۲۲ فروردين ۱۳۹۵
عسلی خوبه که شیرین باشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۲۲ فروردين ۱۳۹۵
عسلی خوبه که شیرین باشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۵
دوستان بازم خوبه اگه شربت شکر رو به خورد زنبور میدن ولی بی وجدان کسیه که شربت رو با یک سری مواد با درصد کمی عسل قاطی میکنن
Germany
ناشناس
۰۲:۲۰ ۱۷ فروردين ۱۳۹۵
گزارش عالی و جامع بود.
United States of America
ناشناس
۲۳:۴۴ ۱۰ فروردين ۱۳۹۵
عسل باید خوب باشه
United States of America
ناشناس
۲۳:۴۴ ۱۰ فروردين ۱۳۹۵
عسل باید خوب باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۴
سلام من خودم از یه فروشنده ای عسل گرفتم گفت عسل طبیعی نور ازش رد نمیشه یعنی اگر شیشه ی عسل تقلبی رو جلوی نور لامپ بگیرید لامپ رو با وضوح بیشتری نسبت به عسل طبیعی میبینید و وقتی ازش عسل گرفتم عسلش بعد ازمدتی رس زد همون طوری که تو این سایت گفته بود و فکر میکنم طبیعی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۴
سلام دوستان خبر بسیار مفیدی بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۷ ۰۴ بهمن ۱۳۹۴
من عسل کوه خوردم عسل طبیعی غلظت نداره طعمش خیلی خاصه بیشتر مزه گل میده اصلا زیاد شیرین نیست خیلی هم روان و سبکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۳۰ دی ۱۳۹۴
سلام بنده در اذربایجان غربی عسل طبیعی میفروشم هروقت خواستین به هرکجا خواستین میفرستم شماره تلگرام09330884566
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۲۱ دی ۱۳۹۴
سلام
دوستان اگه نگاه مثبت به اون محصولی که خریدین داشته باشین همون شکر میتونه کارعسل رو واستون بکنه واگر هم منفی باشه اون عسل طبیعی هم کار خودشو نمیکنه
دوستان مثبت بیاندیشید واعتماد کنین
نوش جونتون وگوارای وجودتان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۴
اگر قسمت گوگردی کبریتو بزنیم تو عسل بعد کبریتو به جیفه کبریت برای روشن شدن بکشیم اگر کبریت روشن شد بخاطر آب شکری است که با عسل مخلوط شده وعسل تقلبی است در غیر اینصورت نوش جانت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۴ ۲۰ آذر ۱۳۹۴
یازدهم آبان ماه یکی اومد و گفت بهترین راه تشخیصه عسل "وجدان فروشندست"
خواستم بگم بابا دمت گرم
دمت گرم دمت گرم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۴
بنظرم وجدان هر کس بهترین آزمایشگاه تشخیصه که کسی نداره .فقط میتونم بگم به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد .از کندو عسل گرفتم تقلبی از اب در اومد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۳ ۱۶ آذر ۱۳۹۴
سلام دوستان دبگم اینهایی که شمانوشتید اشتباه بوده واینوبدونید که تمام عسل های داخل بازار شکره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۹ آذر ۱۳۹۴
با سلام خدمت همه دوستاران عسل واقعی
اینجانب تولید کننده عسل طبیعی مخصوص انگبین هستم
عسل فوق توسط ازمایشگاه معتبر مواد غذایی ازمایش شده و ساکاروز عسل زیر 5 می باشد یعنی مقدار شکری که زنبور خورده هست اکثر عسلی که در فروشگاهها فروخته می شود تقلبی بوده یا درصد ساکاروز عسل بالا می باشد جهت عسل خوب و واقعی به قیمت منصفانه شماره خود را به ادرس ایمیل اینجانب ارسال کنید با شما تماس گرفته خواهد شد
در ضمن عسل فوق داری کد پروانه بهره برداری و شناسه ثبت می باشد
عسل در ظروف یک کیلویی فلزی و شکیل می باشد
باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۷ ۳۰ آبان ۱۳۹۴
دوستان عسل خوب و بد هیچ کس نمیتونه تشخیص بده بجز ازمايش
ولی بعضی ها عسل نیست شیره نبات.عسل بریز تو قاشق بگیر رو گاز آتیش نمی گیره..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۴
عسل طبیعی کمی تلخ و رنگش تیرس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۴
عسل طبیعی کمی تلخ و رنگش تیرس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۴
عسل دارم بشرط هربلایی خواستید سرش بياريد بد بود مال خودم ( عسل طبیعی از کوههای کرمانشاه)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۱۹ آبان ۱۳۹۴
عسل اصلی از مزه اش وبوش مشخصه توبه انصاف فروشنده ام بستگی دارد همگی سلامت باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۱ آبان ۱۳۹۴
به نظر من بهترین راه تشخیص عسل :وجدان فروشنده است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۳ ۰۹ آبان ۱۳۹۴
هرکس سنگ خودشو به سینه میرنه گفتیم چیزی بلدی راهنمایی کن نه بازاریابی.!
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۱۰:۴۳ ۱۳ مهر ۱۳۹۴
باسلام من درمشهد داروگیاهی دارم ودر خدمت دوستان عزیز هستم بهترین عسل نزد من است یعنی عسل خارشتر 100درصدطبیعی باقیمت باورنکردنی یعنی فقط کیلویی 45 هزارت
Iran (Islamic Republic of)
مسعود
۱۱:۴۰ ۰۳ مهر ۱۳۹۴
با سلام خدمت کارشناس زنبورداری با یدعرض کنم صحبت کارشناسان باید بر پایه علم باشد .بنابراین بین شهد اویشن بهارنارنج یا گزانگبین که از گیاه گون ویاشهدیکه ازگلهای درختان میوه دربهار توسط زنبورعسل جمع اوری میگردد بلحاظ ترکیب موادومضافا از نظر میزان رطوبت تفاوت فاحشی دارد.بدین جهت ترکیب عسل حاصل ازشکربا مجموعه ای از مواد معدنی وویتامینی موجود در تنوعی از گیاهان که بعضا داروئی هم هستند قابل مقایسه نیست.موفق باشید.
Iran (Islamic Republic of)
پارسا
۲۳:۰۴ ۰۱ مهر ۱۳۹۴
عسل طبيعى کوهستانهاى کردستان به شرط 100 درصد طبيعى , کيلويى 90 تومان به فروش ميرسد.
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۲۱:۵۴ ۲۹ شهريور ۱۳۹۴
باسلام عسل اصل انتی بیوتیک خالص است وپس ازخوردن ان انسان بایدانرژی زیادی پیداکندوواقعا شفای بسیاری ازدردهاست ولی همه میدانیم شکر باعث بروز امراض زیادیست پس باعسل تقلبی جان همنوعانمون رابه خطرنیندازیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
یک راه تشخیص عسل گذاشتن آن در فریزر است اگه یخ زد اصل نیست ولی اگه یخ نزد آن عسل خوبی است
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۵۳ ۰۷ آذر ۱۳۹۵
چه مقدار از عسل رو باید تو فریزر بذاری و فریزر درچنددرجه باشه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۷:۰۸ ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
باسلام خدمت دوستان عسل طبیعی به شرط اصل عسل کوهستان هر کیلو 85هزارتومان در خدمت شما هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۱ ۱۷ شهريور ۱۳۹۴
به نظرتون براماسک صورتم بایدحتماعسل طبیعی باشه اگه میتونیدراهنماییم کنید
Iran (Islamic Republic of)
سعید کاملی
۲۲:۴۷ ۱۰ شهريور ۱۳۹۴
سلام اقای هانی خراسان جنوبی ادرس بده بیام ازت بگیرم
Iran (Islamic Republic of)
عسل آویژه
۱۷:۱۰ ۲۸ مرداد ۱۳۹۴
مطمئن ترین راه برای شناسایی عسل طبیعی برگه آزمایش درصد ساکارز همراه با عسل است.
Iran (Islamic Republic of)
مهدی هانی
۱۳:۴۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۴
سلام دوستان،من خودم زنبور دارم،خراسان جنوبی ،واس مشهد و تهران ارسال دارم.
عسل های موجود الانم زرشک ،کوه و خار هستند.
کسی خواست در خدمتم
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۵:۴۶ ۲۷ مرداد ۱۳۹۴
دوستان هر چقدر عسل طبیعی لازم دارید با نازلترین قیمت در خدمتم
Iran (Islamic Republic of)
هستی
۱۴:۳۴ ۲۷ مرداد ۱۳۹۴
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من کارشناس زنبور داری هستم و میخواستم نظر اون دوست عزیزو که گفته بودن آنچه که در عسل مهمه آنزیم هایی هست که خود زنبور در معده ی اولش به آن اضافه میکند را تایید بکنم پس مهم نیست که شهد گل یا آب قند را بنوشد مهم این است که زنبور آن را جمع کندهرچند که شهد گل رایحه ی دلپذیر و خوبی را میدهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۲ ۲۶ مرداد ۱۳۹۴
عسل خوب مگه داریم،مگه میشه و
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۰۲:۵۹ ۲۶ مرداد ۱۳۹۴
عسل چی هست .حالا ا؟
Iran (Islamic Republic of)
پری
۰۹:۵۰ ۲۵ مرداد ۱۳۹۴
عسل برا معده مفید است؟
Iran (Islamic Republic of)
طاها
۱۵:۰۰ ۲۱ مرداد ۱۳۹۴
عسل هفتاد درصد طبیعی آذربایجان
بدون دروغ به رضای خدا
09149716819
Iran (Islamic Republic of)
طاها
۱۵:۰۰ ۲۱ مرداد ۱۳۹۴
عسل هفتاد درصد طبیعی آذربایجان
بدون دروغ به رضای خدا
09149716819
Germany
ناشناس
۲۱:۵۰ ۲۰ دی ۱۳۹۵
اونوقت 30 درصد دیگه اش چیه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۴ ۱۰ مرداد ۱۳۹۴
عسل طبیعی کوه های ایلام
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۳:۵۷ ۰۵ مرداد ۱۳۹۴
رفتم عسل بخرم از فروشنده پرسیدم عسل چیه؟ میگه چه ربطی داره زنبور همه گل ها رو با هم بر میداره. دوستان اگر شما هم به چنین موردی برخوردید فورا از مغازه خارج شید چون زنبور روی هر گلی نمیشینه و عسل سازی در زنبورها فرایند پیچیده ای داره.
Iran (Islamic Republic of)
مهشید
۱۰:۱۵ ۲۹ تير ۱۳۹۴
با سلام بنظر من تفاوت عسل خوب وبد بخاطر خاصیت عسل که نوع طبیعی رو عسل زنده ونوع کارخانه ای رو عسل مرده مینامند.عسل زنده سرشار از خاصیت و انرژی وجسم رو زنده میکنه ولی عسل مرده عکس این قضیس
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۲۱:۰۱ ۰۴ تير ۱۳۹۴
عسل خریدم از بس توش شکر ریختن نمیشه خورد.
Iran (Islamic Republic of)
امین
۰۳:۵۴ ۰۴ تير ۱۳۹۴
با سلام خدمت دوستان
خدا نکند کشوری مردمش دوروغ گو شوند
Kazakhstan
الی
۰۳:۵۴ ۰۲ تير ۱۳۹۴
با سلام، ایا ممکنه زنبورها کندوشونو تو چاه فاضلاب یا جاهای کثیف ایجاد کنن ، و اگه جواب مثبته عسل اونها قابل خوردنه ؟
Iran (Islamic Republic of)
peyman
۱۹:۲۷ ۲۴ تير ۱۳۹۶
ببینید دوست عزیز زنبور عسل تحت هیچ شرایطی در محیط کثیف زندگی نمیکنه و اگر کوچکترین آلودگی وارد کندو بشه تمام کندو رو از بین میبرن پس اینکه بتونه چاه فاضلاب زندگی کنه غیر ممکنه
Iran (Islamic Republic of)
مجتبی
۰۰:۱۸ ۲۳ خرداد ۱۳۹۴
سلام عسل طبیعی بر گرفته از دل کوه هر کیلو 150هزار تومان در استان بوشهر
United States of America
فراهانی
۰۷:۴۸ ۱۱ خرداد ۱۳۹۴
سلام . بنده فروشگاه تخصصی عسل طبیعی در تهران دارم. در خدمت دوستان هستم.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۶:۴۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
حداقل یه روش شناسایی عسل خوب رو میگفتید.
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۳:۴۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
سلام دوستان عزیز
عسل طبیعی رو ازکجامیتوان یافت
واقعاظلم آدم پول بده بجای عسل شکربخره/تازه هم دچارهزارنوع مریضی بشه چنین پولهایی خوردن ندارن
Germany
ناشناس
۲۳:۴۱ ۳۱ فروردين ۱۳۹۴
عسل خالص یکبارشکرک میزندوبس.
Iran (Islamic Republic of)
حسين
۱۱:۲۹ ۳۱ فروردين ۱۳۹۴
سلام دوستان عزيز عسلي كه با نام تقلبي ميشناسيم در واقع همان عسل تغذيه شده با شكر هستش كه بعد از درست كردن شربت داخل كندو قرار داده ميشود و آن را زنبورها ذخيره ميكنند اما نكته اينجاست كه زنبور عسل چه از شهد گلها و چه از شربت تغذيه شود مهم آن آنزيمي است ك زنبور عسل از ترشهات غدد داخلي اش به آن اضافه ميكند در اصل عسل شكر خورده هم اين خواص رادارد اما جالب اينجاست كه بدليل افكار غلطي كه بين مردم رواج يافته و تا كنون كسي هم براي توجيه افكار مردم كاري نكرده است اينكه عسل تنها شيريني دنيا است كه بطور طبيعي مايع ميباشد حال اگر شرايطش فراهم شود بسرعت به حالت جامد در مي آيد و چون مردم ايران اين تغيير را دليل تقلبي بودن عسل ميدانند به همين دليل زنبور داران و كارخانه جات بدليل آنكه عسل بسته بندي شده آنها شكرك نزند آن را داخل دستگاه تصفيه عسل مي ريزند و در حدود 80 درجه و به مدت تقريبا 6 الي 10 ساعت حرارت مي دهند بعد از آن حرارت آن را بسته بندي نموده و به فروش ميرسانند و شايد چند سال هم شكرك نزند اما مهم اينجاست كه بعد از آن حرارت كليه خواص دارويي وغذايي عسل از بين رفته و ارزش غذايي آن كمتر از چاي شيرين ميشود
Iran (Islamic Republic of)
حسين
۱۱:۱۱ ۳۱ فروردين ۱۳۹۴
با سلام ببينيد دوستان عزيز من خودم زنبور دارم كاري هم با تجربه ديگران ندارم عزيزانم عسل هر گلي يك رنگ خاصي ميشه امكان نداره عسل دو نوع گل متفاوت يك رنگ بشه پس در نتيجه يكي از راه هاي شناخت عسل طبيعي اختلاف رنگهاي آنهاست و ديگر مسايل
Iran (Islamic Republic of)
مهدیه
۲۳:۱۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۳
سلام
ممنون بابت مطالب جالبتون

من شنیدم یک سایتی هست به اسم دکتر عسل که عسل طبیعی داره آیا درسته؟

و آیا معتبره؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
Iran (Islamic Republic of)
عسل شهابی نژاد
۱۱:۲۸ ۰۲ بهمن ۱۳۹۳
اسم من عسله من اسممو خیلی دوست دارمممممممممممممممممممم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴
بی مزه
Iran (Islamic Republic of)
سایه
۲۲:۳۲ ۲۷ خرداد ۱۳۹۴
وااااااااااااا بی مزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۲ مهر ۱۳۹۴
اصلی یا تقلبی؟
تو اب وامیری؟
شکرک میزنی؟
طعم و مزه داری؟
مال کدام کوهی؟
مواظب خودت باش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۰۶ دی ۱۳۹۵
من عسل طبیعی را خیلی دوست دارم
Iran (Islamic Republic of)
کریمی
۱۸:۵۷ ۰۶ آذر ۱۳۹۳
عسل طبیعی عسلی هست که رس کند داخل اب جوش با حرارت شست درجه باز شده و به حالت اول برگردد
United States of America
لطيف
۱۰:۲۳ ۲۰ آبان ۱۳۹۳
به نظرمن بهترين تشخيص عسل طبيعي اين هستش كه يك قطره ازآن رابروي خاك بريزيم زودخودش راجمع ميكندولي عسل تقلبي نه مثل آب ميرود؛ باتشكر 
Iran (Islamic Republic of)
عسل مجید دات کام
۱۹:۳۰ ۲۷ مهر ۱۳۹۳
در بین عام ، روشهای زیادی برای تشخیص عسل وجود داره ولی بهترین روش بردن عسل به آزمایشگاه غذا و داروست و سنجش میزان درصد ساکارز عسل هست که هیچگونه راه تقلبی هم براش نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۷ ۱۹ اسفند ۱۳۹۴
گاهی وقتها متقلبین با اضافه کردن انسلین به عسل، میزان ساکاروز آن را در آزمایشگاه کم جلوه می دهند
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۴:۵۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۳
طعم وبو و رنگ بصورت مصنوعی واسانس اضافه می کنند.عسل را قطره ای روی کاغذ می ریزیم اگر از زیر رطوبت داد تقلب دارد . اگر قوام داشت خوب است.کشش عسل نیز مهم است.
۱۲