دوستان همانطور که خیلیا اطلاع دارن پایتخت عسل در ایران واقع در قله ها و دامنه های بسیار غنی از گیاهان دارویی در رشته کوه زاگرس در استان لرستان شهرستان خرم آباد است کسانی که آشنایی با لرستان دارند میدانند که لرستان 4فصل است چون از جنوب به استان خوزستان و از شمال با همدان کرمانشاه و اراک همسایه است یعنی بهشت زنبورداران و زنبور است .تغدیه زنبور اصلی ترین علت برای تولید عسل بسیار مرغوب است و چون لرستان در طول همه فصلها بخاطر پوشش گیاهان دارویی وحشی دارای بهترین موقعیت برای زنبورداران بصورت رایگان است پس زنبوردار بخاطر دخل و خرج خودش هم که شده از دادن مواد قندی وشکری بصورت شربت به زنبوران خودداری میکند .و چون لرستان رتبه نخست زنبور داران ایران عزیزمان است و بدلیله زیاد بودن کندو داران رقابت جدی باهم دارن و برای جذب بیشتر مشتری عسل با کیفیت بالا و قیمتهای واقعا باور نکردنی شاید باور نکنید خیلی ارزان در اختیار مصرف کنندگان و تجار داخلی و خارجی قرار میدهند .از همه عزیزانی که بدنبال عسل مرغوب می گردند توصیه میکنم حتما به شهر چشمه ها و آبشارهای طبیعی، خرم آباد سرسبز همیشه بهار مسافرت کنند و با خیال راحت از فروشگاهها و نمایندگیهای مخصوص فراورده های زنبور از موم تا کندو و عسل و غیره خرید کنند .
سلام من خودم از یه فروشنده ای عسل گرفتم گفت عسل طبیعی نور ازش رد نمیشه یعنی اگر شیشه ی عسل تقلبی رو جلوی نور لامپ بگیرید لامپ رو با وضوح بیشتری نسبت به عسل طبیعی میبینید و وقتی ازش عسل گرفتم عسلش بعد ازمدتی رس زد همون طوری که تو این سایت گفته بود و فکر میکنم طبیعی بود
سلام
دوستان اگه نگاه مثبت به اون محصولی که خریدین داشته باشین همون شکر میتونه کارعسل رو واستون بکنه واگر هم منفی باشه اون عسل طبیعی هم کار خودشو نمیکنه
دوستان مثبت بیاندیشید واعتماد کنین
نوش جونتون وگوارای وجودتان
اگر قسمت گوگردی کبریتو بزنیم تو عسل بعد کبریتو به جیفه کبریت برای روشن شدن بکشیم اگر کبریت روشن شد بخاطر آب شکری است که با عسل مخلوط شده وعسل تقلبی است در غیر اینصورت نوش جانت
با سلام خدمت همه دوستاران عسل واقعی
اینجانب تولید کننده عسل طبیعی مخصوص انگبین هستم
عسل فوق توسط ازمایشگاه معتبر مواد غذایی ازمایش شده و ساکاروز عسل زیر 5 می باشد یعنی مقدار شکری که زنبور خورده هست اکثر عسلی که در فروشگاهها فروخته می شود تقلبی بوده یا درصد ساکاروز عسل بالا می باشد جهت عسل خوب و واقعی به قیمت منصفانه شماره خود را به ادرس ایمیل اینجانب ارسال کنید با شما تماس گرفته خواهد شد
در ضمن عسل فوق داری کد پروانه بهره برداری و شناسه ثبت می باشد
عسل در ظروف یک کیلویی فلزی و شکیل می باشد
باتشکر
باسلام من درمشهد داروگیاهی دارم ودر خدمت دوستان عزیز هستم بهترین عسل نزد من است یعنی عسل خارشتر 100درصدطبیعی باقیمت باورنکردنی یعنی فقط کیلویی 45 هزارت
با سلام خدمت کارشناس زنبورداری با یدعرض کنم صحبت کارشناسان باید بر پایه علم باشد .بنابراین بین شهد اویشن بهارنارنج یا گزانگبین که از گیاه گون ویاشهدیکه ازگلهای درختان میوه دربهار توسط زنبورعسل جمع اوری میگردد بلحاظ ترکیب موادومضافا از نظر میزان رطوبت تفاوت فاحشی دارد.بدین جهت ترکیب عسل حاصل ازشکربا مجموعه ای از مواد معدنی وویتامینی موجود در تنوعی از گیاهان که بعضا داروئی هم هستند قابل مقایسه نیست.موفق باشید.
باسلام عسل اصل انتی بیوتیک خالص است وپس ازخوردن ان انسان بایدانرژی زیادی پیداکندوواقعا شفای بسیاری ازدردهاست ولی همه میدانیم شکر باعث بروز امراض زیادیست پس باعسل تقلبی جان همنوعانمون رابه خطرنیندازیم.
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من کارشناس زنبور داری هستم و میخواستم نظر اون دوست عزیزو که گفته بودن آنچه که در عسل مهمه آنزیم هایی هست که خود زنبور در معده ی اولش به آن اضافه میکند را تایید بکنم پس مهم نیست که شهد گل یا آب قند را بنوشد مهم این است که زنبور آن را جمع کندهرچند که شهد گل رایحه ی دلپذیر و خوبی را میدهد.
رفتم عسل بخرم از فروشنده پرسیدم عسل چیه؟ میگه چه ربطی داره زنبور همه گل ها رو با هم بر میداره. دوستان اگر شما هم به چنین موردی برخوردید فورا از مغازه خارج شید چون زنبور روی هر گلی نمیشینه و عسل سازی در زنبورها فرایند پیچیده ای داره.
با سلام بنظر من تفاوت عسل خوب وبد بخاطر خاصیت عسل که نوع طبیعی رو عسل زنده ونوع کارخانه ای رو عسل مرده مینامند.عسل زنده سرشار از خاصیت و انرژی وجسم رو زنده میکنه ولی عسل مرده عکس این قضیس
ببینید دوست عزیز زنبور عسل تحت هیچ شرایطی در محیط کثیف زندگی نمیکنه و اگر کوچکترین آلودگی وارد کندو بشه تمام کندو رو از بین میبرن پس اینکه بتونه چاه فاضلاب زندگی کنه غیر ممکنه
مجتبی
۰۰:۱۸ ۲۳ خرداد ۱۳۹۴
سلام عسل طبیعی بر گرفته از دل کوه هر کیلو 150هزار تومان در استان بوشهر
سلام دوستان عزيز عسلي كه با نام تقلبي ميشناسيم در واقع همان عسل تغذيه شده با شكر هستش كه بعد از درست كردن شربت داخل كندو قرار داده ميشود و آن را زنبورها ذخيره ميكنند اما نكته اينجاست كه زنبور عسل چه از شهد گلها و چه از شربت تغذيه شود مهم آن آنزيمي است ك زنبور عسل از ترشهات غدد داخلي اش به آن اضافه ميكند در اصل عسل شكر خورده هم اين خواص رادارد اما جالب اينجاست كه بدليل افكار غلطي كه بين مردم رواج يافته و تا كنون كسي هم براي توجيه افكار مردم كاري نكرده است اينكه عسل تنها شيريني دنيا است كه بطور طبيعي مايع ميباشد حال اگر شرايطش فراهم شود بسرعت به حالت جامد در مي آيد و چون مردم ايران اين تغيير را دليل تقلبي بودن عسل ميدانند به همين دليل زنبور داران و كارخانه جات بدليل آنكه عسل بسته بندي شده آنها شكرك نزند آن را داخل دستگاه تصفيه عسل مي ريزند و در حدود 80 درجه و به مدت تقريبا 6 الي 10 ساعت حرارت مي دهند بعد از آن حرارت آن را بسته بندي نموده و به فروش ميرسانند و شايد چند سال هم شكرك نزند اما مهم اينجاست كه بعد از آن حرارت كليه خواص دارويي وغذايي عسل از بين رفته و ارزش غذايي آن كمتر از چاي شيرين ميشود
با سلام ببينيد دوستان عزيز من خودم زنبور دارم كاري هم با تجربه ديگران ندارم عزيزانم عسل هر گلي يك رنگ خاصي ميشه امكان نداره عسل دو نوع گل متفاوت يك رنگ بشه پس در نتيجه يكي از راه هاي شناخت عسل طبيعي اختلاف رنگهاي آنهاست و ديگر مسايل
در بین عام ، روشهای زیادی برای تشخیص عسل وجود داره ولی بهترین روش بردن عسل به آزمایشگاه غذا و داروست و سنجش میزان درصد ساکارز عسل هست که هیچگونه راه تقلبی هم براش نیست.
گاهی وقتها متقلبین با اضافه کردن انسلین به عسل، میزان ساکاروز آن را در آزمایشگاه کم جلوه می دهند
حسین
۱۴:۵۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۳
طعم وبو و رنگ بصورت مصنوعی واسانس اضافه می کنند.عسل را قطره ای روی کاغذ می ریزیم اگر از زیر رطوبت داد تقلب دارد . اگر قوام داشت خوب است.کشش عسل نیز مهم است.
دوستان اگه نگاه مثبت به اون محصولی که خریدین داشته باشین همون شکر میتونه کارعسل رو واستون بکنه واگر هم منفی باشه اون عسل طبیعی هم کار خودشو نمیکنه
دوستان مثبت بیاندیشید واعتماد کنین
نوش جونتون وگوارای وجودتان
خواستم بگم بابا دمت گرم
دمت گرم دمت گرم...
اینجانب تولید کننده عسل طبیعی مخصوص انگبین هستم
عسل فوق توسط ازمایشگاه معتبر مواد غذایی ازمایش شده و ساکاروز عسل زیر 5 می باشد یعنی مقدار شکری که زنبور خورده هست اکثر عسلی که در فروشگاهها فروخته می شود تقلبی بوده یا درصد ساکاروز عسل بالا می باشد جهت عسل خوب و واقعی به قیمت منصفانه شماره خود را به ادرس ایمیل اینجانب ارسال کنید با شما تماس گرفته خواهد شد
در ضمن عسل فوق داری کد پروانه بهره برداری و شناسه ثبت می باشد
عسل در ظروف یک کیلویی فلزی و شکیل می باشد
باتشکر
ولی بعضی ها عسل نیست شیره نبات.عسل بریز تو قاشق بگیر رو گاز آتیش نمی گیره..
عسل های موجود الانم زرشک ،کوه و خار هستند.
کسی خواست در خدمتم
من کارشناس زنبور داری هستم و میخواستم نظر اون دوست عزیزو که گفته بودن آنچه که در عسل مهمه آنزیم هایی هست که خود زنبور در معده ی اولش به آن اضافه میکند را تایید بکنم پس مهم نیست که شهد گل یا آب قند را بنوشد مهم این است که زنبور آن را جمع کندهرچند که شهد گل رایحه ی دلپذیر و خوبی را میدهد.
بدون دروغ به رضای خدا
09149716819
بدون دروغ به رضای خدا
09149716819
خدا نکند کشوری مردمش دوروغ گو شوند
عسل طبیعی رو ازکجامیتوان یافت
واقعاظلم آدم پول بده بجای عسل شکربخره/تازه هم دچارهزارنوع مریضی بشه چنین پولهایی خوردن ندارن
ممنون بابت مطالب جالبتون
من شنیدم یک سایتی هست به اسم دکتر عسل که عسل طبیعی داره آیا درسته؟
و آیا معتبره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
تو اب وامیری؟
شکرک میزنی؟
طعم و مزه داری؟
مال کدام کوهی؟
مواظب خودت باش