به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر محمدصادق پورعباسي، فوق تخصص جراحي قلب و عروق و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني کاشان ضمن بيان اين مطلب گفت: مصرف غذاهاي غني از آنتي اکسيدن ها (ويتامين ث) سبب کاهش خطر سکته با مهار واکنش هاي التهابي مي شود.
دکتر محمدصادق پورعباسي افزود: واکنش هاي التهابي منجر به التهاب و آسيب به عروق خوني و تصلب شرايين مي شود.
به گفته وي، آنتي اکسيدان ها ( ويتامين ث و E و (C، کاروتنوئيدها (ويتامين (A و فلاوونوئيدها (آنتي اکسيدان هاي قوي در غذاهاي گياهي از جمله چاي و هويج)، واکنش هاي التهابي را مهار مي کند.
دکتر پورعباسي گفت: آنتي اکسيدان ها سبب بهبود عملکرد رگ هاي خوني و مانع از ايجاد لخته خون و افزايش فشار خون مي شود.
وي افزود: مطالعات نشان داده مصرف ميوه و سبزيجات در افراد به ويژه در خانم ها خطر سکته مغزي را تا 17درصد کاهش مي دهد./ح