مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: استفاده از داروهای سرماخوردگی به ویژه شربت های سرماخوردگی تأثیر روی افزایش یا کاهش قند خون بیماران دیابتی ندارد.
وی افزود: با وجود اینکه در ترکیب شربت ها هم از شیرین کننده ها استفاده می شود میزان این شیرین کننده ها به حدی نیست که قند بیماران دیابتی را از کنترل خارج کنند و قند خون آنها بالا رود.
کیمیاگر خاطرنشان کرد: افراد به کمیت قند توجه نمی کنند یعنی باید میزان قندی که مصرف می شود مورد توجه قرار گیرد به طور مثال لیموترش دارای 2 درصد قند است و مصرف آن برای بیماران دیابتی مشکلی ندارد ولی اگر کنترل شده از لیموترش استفاده نشود برای دیابتی ها مضر است./ح