دكتر ناهيد آرياييان، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: اسيد چرب CLA به طور طبيعي در اثر فعل و انفعالات دستگاه گوارش نشخوار كنندگان به وجود مي آيد كه منابع آن چربي ها و كره حيواني است.
وي گفت: اين اسيد چرب به تنهايي در علايم بيماران آرتروئيد موثر است، همچنين مصرف توام ويتامين E و CLA نيز در بهبود علايم باليني موثرتر است.
اين متخصص تغذيه خاطر نشان كرد: درمان اصلي در اين بيماران بايد انجام گيرد و اضافه كردن مصرف ويتامين E و CLA مي تواند كمك موثري در كنار آن باشد و اين تحقيق براي اولين بار در دنيا انجام شده است./ح