مسئول سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: آخرین سرشماری بهداشت دهان و دندان که در کشور در سال 1382 انجام شد، به طور متوسط هر کودک بدو ورود به دبستان پنج دندان پوسیده در دهان دارد.

به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، مسعود خوشنویسان در حاشیه گردهمایی مسئولان بهداشت دهان و دندان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در زاهدان اظهار داشت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه‌ریزی‌های منسجمی را با هدف کاهش این آمار انجام داده است.

وی افزود: ترویج استفاده از وارنیش فلوراید، توزیع دهان‌شویه فلوراید در مدارس ابتدایی و استفاده از شیار پر کن برای دندان‌های دائمی کودکان شش ساله، از جمله اقداماتی بود که با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان آنها اجرا شده است.

مسئول سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت توجه هر فرد به بهداشت و سلامت دهان و دندان خویش ادامه داد: در این زمینه وزارت بهداشت هم به کمک مردم آمده است و با ارائه آموزش‌های بهداشت دهان و دندان، شیوه‌های مراقبت بهینه را به آنان می‌آموزد.

خوشنویسان تصریح کرد: دندان شیرخوار از شش ماهگی پس از هر بار شیر خوردن باید توسط والدین تمیز شود.

وی گفت: مسئولیت مراقبت از دندان کودک تا سه سالگی بر عهده پدر و مادر است و در این مدت هر شش ماه یکبار کودک باید توسط دندان‌پزشک معاینه شود.

مسئول سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت تأکید کرد: پس از سه سالگی، دندان کودک باید سالی یکبار مورد معاینه قرار گیرد.

خوشنویسان افزود: با انجام مراقبت‌های بهداشتی، داشتن دندان‌های زیبا و سالم تا آخر عمر امکان پذیر است./ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.