عضو انجمن دانشمندان علوم پزشكي جوان آمريكا با بيان اينكه زرد پوستان بيشتر دچار سرطانهاي گوارشي مي شوند گفت : يكي از دلايل بالا بودن سرطان هاي گوارش در شمال كشور همين موضوع مي باشد.

دكتر مهدي اخبار ده در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به بالا بودن ميزان سرطان هاي گوارشي در كمربند شمالي كشور اظهار داشت :‌ نژاد زرد کلاً در ابتلا به این بیماری حساس می باشند چه بسا اختلاط این نژاد در گذشته به مانند بیماری بهجت باعث افزایش ریسک ابتلا با این سرطان در مناطق شمال کشور می باشد.
وي تصريح كرد :‌ بالا بودن حساسیت سلولها در مقابل عوامل تحریک کننده كه مي تواند علت اتیولوژی بوده ، از سویی مقدار کمی از این مواد که در افراد سایر مناطق به خوبی تحمل میشود در افراد این مناطق می تواند خطرناک باشد.
عضو انجمن دانشمندان علوم پزشكي جوان آمريكا با اشاره به اينكه دستگاه سيستم ايمني بدن توان شناسايي سلول معيوب را ندارد ادامه داد : چه بسا با رعايت رژيم غذايي مناسب نيز به دليل مشكلات ژنتيكي در اين افراد و نيز اختلال در سيستم ايمني بدن اين افراد ، با مرور سن و استرسهاي مزمن كه هر دو قادر هستند قدرت شناختي و عملكردي سيستم ايمني بدن را دچار مشكل نمايند اين بيماري در افراد اين منطقه ايجاد مي شود .
وي افزود: از نظر اپیدمولوژیک نمی توان علت اصلی ابتلا به این بیماری در این مناطق را بین نوع مصرف مواد غذایی و ابتلاء افراد دانست ولی با افزایش سن كه میزان ابتلاء به این بیماری افزایش پیدا می کند احتمال مي رود به علت کاهش قدرت سیستمهای ایمنی بدن باشد.
عضو انجمن رژيم درماني آمريكا با بيان اينكه به اين مهم نزديك شده ايم كه مشكل يا در بالا بودن حساسيت اين سلول و يا در قدرت شناخت سيستم ايمني اين افراد در شناخت سلول تغيير يافته است كه در نهايت منجر به از بين بردن سلول مشكل دار مي شود.

مصرف غذاهاي مانده از دلايل سرطان هاي گوارشي

دكتر اخبار ده اظهار داشت :‌ افراد ساكن در اين مناطق به دليل عوامل سرطان زايي از جمله غذاهاي مانده به دليل داشتن انواع كپك ها ، افزايش ميزان چربي هاي توده اي در غذاهاي مانده ، گوشت قرمز به دليل داشتن مواد التهاب زا مانند آرشينادونيك و بالا بودن ميزان آهن كه خود آةن منبع عظيمي از مواد راديكال آزاد مي باشد ، الكل كه خود به دليل دو خاصيت راديكال آ‍زاد شديد و لايه برداري سطح جدار اپيدرم معده و باكتريها از جمله هليكوباكتري واقع درمعده كه عامل ايجاد استرس در جدار معده هستند به شدت بافتهاي درگير را مساعد ابتلا به اين بيماري ميكنند .
وي با بيان اينكه داشته هایی علمی امروز ما آنقدر قوی هستند که بتوانیم تنها با رعایت چندین نکته و روش زندگی میزان ابتلاء به این بیماری را در افراد در این مناطق به شدت زیاد پایین بیاوريم تصريح كرد : کاهش مصرف منابع غذایی حاوی نیترات مانند سوسیس و کالباس ، شستشوي بسیار دقیق سبزیجات و صیفی جاتی که با آبهای فاضلاب تامین می شوند، مصرف روزانه دو لیوان آب هویج و هزار میلی گرم ویتامین c، مصرف قرصهای گیاهی شیرین بیان هر روز 6 عدد در هر وعده غذایی دو عدد ، مصرف عسل هر شب و صبح به میزان یک قاشق غذاخوری، مصرف چای و ترجیحاً چاي سیاه با حرارت ملایم و مناسب هر روز 5 استکان ، مصرف ماست دارای پروبیوتیک به صورت روزانه حداقل هر روز 8 قاشق غذاخوری قادر خواهد بود کاهش محسوسی در عملکرد مواد سرطان زاي جدار معده ايجاد نمايد./ ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار