محمد خردمند، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: علت بروز میگرن در برخی افراد مشخص نیست اما به طور یقین عواملی در شروع میگرن دخالت دارند.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: افراد مبتلا به میگرن باید از مصرف پنیر و شکلات خودداری کنند که در اینجا شایع ترین عوامل تحریک کننده میگرن را بیان می کنم که البته در یک حمله تمام این عوامل دخالت ندارند اما به طور معمول بیش از یک عامل سهیم می باشد.
*غذای ناکافی
خردمند تصریح کرد: دیر غذاخوردن، نخوردن غذا و مصرف مقدار ناکافی غذا موجب بروز سردردهای میگرنی می شود.
*غذاهای خاص
این متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: مصرف پنیر، شکلات، الکل، قهوه، چای و مواد غذایی شیرین موجب بروز سردردهای میگرنی می شود.
*تغییر در الگوی خواب
خردمند در ادامه گفت: تغییر در الگوی خواب چون خوابیدن بیش از حد و کمبود خواب نیز می تواند سبب بروز میگرن شود.
*عوامل محیطی
خردمند تصریح کرد: عوامل محیطی چون نورهای روشن و چشمک زن، فعالیت های کاری زیاد، سفر، تغییرات آب و هوایی و بوهای تند نیز می تواند سبب بروز سردردهای میگرنی شود.
*تغییرات هورمونی در خانم ها
این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: حاملگی، مصرف قرص های ضد بارداری و قاعدگی نیز موجب سردردهای میگرنی می شود.
وی خاطرنشان کرد: دردهای سر و گردن چون استرس و نگرانی هم می تواند سبب بروز میگرن شود./ح