مصرف مواد پروتئيني موجب افزايش تمركز افراد مي‌شوند و در مقابل، مصرف مواد غذايي چرب و نشاسته‌اي موجب خواب‌آلودگي مي‌شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل ازوب دا، عضو هئيت علمي دانشگاه علوم پزشکي اهواز با بيان اين مطلب بر مصرف وعده صبحانه در روز امتحان تاكيد كرد.
دكتر اماني با تاكيد بر اهميت مصرف ميوه‌هاي تازه در روز امتحان، گفت: مصرف آب‌ميوه‌هاي تازه، مانند آب‌پرتقال در روز امتحان توصيه مي‌شود. همچنين بايد از مصرف آب‌ميوه‌هاي صنعتي پرهيز كرد.
وي  افزود: نوشيدن يك فنجان چاي كم‌رنگ و داراي شيريني اندك به همراه صبحانه هم براي دانش‌آموزان مشكلي ايجاد نمي‌كند.
عضو هئيت علمي دانشگاه علوم پزشکي اهواز همچنين درباره وعده شام در شب پيش از امتحان، گفت: به دانش‌آموزان و دانشجويان توصيه مي‌شود شب پيش از امتحان از مواد غذايي چرب و سرخ شده استفاده نكنند./ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار