دکتر ایرج خسرونیا متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در طول مسافرت های نوروزی عمدتا حمل قوطی های کنسرو افزایش می یابد که برای جلوگیری از ایجاد بیماری های گوارشی باید نکاتی را مد نظر قرار داد.
وی با بيان اينكه نگهداری طولانی مدت کنسرو ها در طول سفر در مناطق اسکان یافته باعث فساد در آنها می شود، افزود: از خوردن کنسرو های مانده، تاریخ مصرف گذشته و تغییر شکل داده و کنسرو هایی که طعم و مزه آنها تغییر پیدا کرده جدا خودداری کنید.
وی خاطر نشان کرد: کنسرو های مانده باعث عفونت دستگاه گوارش شده كه در نهايت مسمومیت ناشی از بیماری های عفونی حتی منجر به فوت می شود./عط
** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.