کارگروهی متشکل از سازمان اداری و استخدامی، وزارت علوم، وزارت بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع تشکیل سازمان ملی سنجش را بازنگری می‌کند.

جلسه ۹۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی، عصر امروز (سه‌شنبه) به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و با حضور محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه و اعضای این شورا، در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در حاشیه این جلسه در مورد موضوعات مطرح در جلسه اظهار داشت: فرهنگستان‌های کشور از جمله فرهنگستان علوم پزشکی و فرهنگستان علوم می‌توانند از ظرفیت‌های خود برای بهبود حکمرانی کشور استفاده کنند. تعداد اعضای فرهنگستان علوم پزشکی که قبلاً ۵۰ نفر بود، به ۹۰ نفر افزایش یافته است و در شورای عالی انقلاب فرهنگی از این ظرفیت ارزشمند در حوزه سلامت بهره‌برداری خواهیم کرد.

وی در مورد دیگر دستور‌های این جلسه توضیح داد: همچنین، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌ عنوان رئیس شورای هنر انتخاب شد و برخی اعضای حقیقی نیز که کاندیدا شده بودند، رأی لازم را کسب کردند. در همین راستا، اعضای شورای حوزوی، که توسط شورای عالی حوزه علمیه قم معرفی شده بودند، رأی آورده و تصویب شدند. علاوه بر این، سه نفر از بانوان فرهیخته حوزه نیز به‌عنوان نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای حوزوی انتخاب شدند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تشکیل سازمان ملی سنجش و نظام ارزشیابی آموزشی گفت: ماه‌هاست تفاوت دیدگاه در این‌باره وجود دارد؛ بنابراین قرار شد کارگروهی متشکل از سازمان اداری و استخدامی، وزارت علوم، وزارت بهداشت و برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع را بازنگری کند.

خسروپناه گفت: یکی از موضوعات مهم دیگر، هوش مصنوعی است که به عنوان یکی از دغدغه‌های جدی شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد. این موضوع توسط رئیس شورا ابلاغ و اساسنامه آن قرار شد در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تدوین شود. دانش و فناوری هوش مصنوعی، می‌تواند رشد علمی کشور را تسریع کند. مثلا در حوزه سلامت اگر پیوندی بین این فناوری و فرآیند‌های پیشگیری و درمان ایجاد شود، می‌توان سرعت و کارایی این خدمات را افزایش داد و هزینه‌ها را کاهش داد.

وی بیان کرد: همچنین، سند صنایع دستی به تصویب رسیده و ابلاغ شده است. این سند می‌تواند تأثیر چشمگیری در توسعه این بخش داشته باشد. علاوه بر این، اسناد میراث فرهنگی و گردشگری نیز در دستور کار وزارتخانه‌های مرتبط قرار گرفته‌اند. یکی دیگر از اسناد مهم در حوزه علم، سند فناوری‌های کوانتومی است که می‌تواند در کنار هوش مصنوعی، نقش قابل‌توجهی در ساحت‌های مختلف آموزش و علم ایفا کند.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.