جعفر عادلي متخصص بيماري هاي داخلي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تورم يا ادم بيماري محسوب نمي شود اما نوعي علامت بيماري است كه در تمام بدن امكان بروز آن وجود دارد.
وي با اشاره به اينكه تورم بدن به دو دسته موضعي و عمومي تقسيم مي شود؛ افزود: مطالعات مختلف نشان مي دهد كه تورم هاي عمومي بدن كه در قسمت هاي بيشتري ايجاد مي شود، نشانه پيشرفت بيشتر بيماري ها به ويژه بيماري هاي داخلي و گوارشي است.
عادلي با بيان اينكه درمان نشدن ورم بدن باعث ايجاد برخي از بيماري ها و اختلالات دروني مي شود، تصريح كرد: مطالعات نشان مي دهند كه تورم ناگهاني درهر قسمتي از بدن،باعث ايجاد لخته و گرفتگي خوني شده و از اين طريق خطر بروز آمبولي ريه را افزايش مي دهد.
وي خاطر نشان كرد: افرادي كه دچار ورم بدن شده اند،بايد از مصرف خود سرانه دارو براي برطرف كردن مشكلشان خودداري كنند و در صورتي كه مشكلشان بعد از چند روز برطرف نشد، بلافاصله به پزشك معالج مراجعه كنند./ط
لطفا مرا راهنمایی کنید
خانمی27 ساله هستم که حدود1ماه است پرکاری تیروئید در من تشخیص داده شده علاوه بر این تقریبا 2ماه است دچار ادم جنرالیزه نیز می باشم نتیجه آزمایشات مربوط به بیماری های خود ایمنی،روماتیسم، تب مالت منفی بود و آزمایشات کلیه (24 ساعته ادرار و کراتین و .....) و کبد (ALT&AST وAlkaline phosphatase) را به طور کامل انجام دادم همه چیز نرمال بود فقط آلبومینم3.7 و توتال پروتئینم 6.3 بود اضافه براین سونوگرافی از شکم انجام دادم اندازه کلیه و کبد وصفرا طبیعی بود و مشکل کیست تخمدان نیز نداشتم. خواهشمندم مرا یاری کنید دلیل ورم من مشخص نیس چراآلبومینم کاهش یافته ؟
باتشکر