انقباض عضلانی يكي از عوامل مهم درد عضلات است كه مي توان آن را با مصرف مواد حاوي منيزيم تا حد چشمگيري كاهش داد.

برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: منیزیم یك ماده معدنی است كه با پروتئین ارتباط بسیار نزدیكی دارد و در سنتز پروتئین ها و فعال كردن اسیدهای آمینه نیز موثر است.
وی با بیان اینكه منیزیم موجب انبساط و شل شدن عضلات می شود، گفت: منیزیم یك فاكتور غذایی است كه موجب انبساط عضلات شده و كمبود این ماده غذایی انقباض عضلات را به دنبال دارد.
بزرگمهر تصریح كرد: منیزیم در مواد غذایی از جمله مغز دانه ها، حبوبات، غلات با سبوس و سبزیجات وجود دارد؛ بنابراین افرادی كه مواد غذایی گیاهی جایگاه بسیار مهمی در تغذیه آنها دارد كمتر به دردهای عضلانی مبتلا می شوند./ط

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.