به گزارش سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دریافت ناکافی غذاهای حاوی روی و مصرف موادی مانند جوش شیرین که مانع جذب روی می شوند را از جمله علائم کمبود روی عنوان کرد و اظهار داشت: روی نقش مهمی در افزایش ایمنی بدن، بهبود زخم و کارکرد حواس بویایی و چشایی دارد و در رشد و نمو دوران جنینی، کودکی و نوجوانی نقش موثری دارد.
دکتر زهرا اباصلتی گوشت قرمز، ران مرغ، حبوبات، مغزها و لبنيات را از جمله منابع غنی روی برشمرد./عط