ديده ايد بعضي ها چقدر زردچوبه توي غذاهايشان مي ريزند؟كاري به كارشان نداشته باشيد بگذاريد بريزند، حتما يه چيزي مي دانند كه اينقدر زردچوبه استفاده مي كنند.

 به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ محققان كاروليناي شمالي آمريكا كشف كرده اند اين ادويه تأ‌ثير مثبتي در پيش گيري از آلزايمر دارند.
بيماري زوال حافظه يا آلزايمر ناشي از نقص در پروتئين تائو است.
اين پروتئين هايي كه در اثر تغيير تبديل به يك عامل بيماري زا مي شوند را پريون مي نامند.
بيماري هاي پريوني انساني از طريق وراثت سيتوپلاسمي قابليت توارث و انتقال به نسل بعد را دارند.
پريون ها ساختارهاي درون سلولي هستند كه به جاي عملكرد طبيعي عملكرد غير طبيعي دارند به عنوان مثلا پروتئين TAU كه يك پروئين متصل شونده به ميكروتوبول ها در سلولهاي عصبي است در اثر ساختار غير طبيعي به جاي ميكروتوبول ها به ميكروفيلا منت ها متصل مي گردد اين امر ايجاد بيماري آلزايمر مي كند.
آمار نشان مي دهد كه هندي ها كه زرد چوبه زيادي مصرف مي كنند كم تر دچار آلزايمر مي شوند./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.