جمعی از شاعران پیشکسوت و جوان کشورمان به مناسبت فرا رسیدن سالگرد شاعر انقلاب سیدحسن حسینی بر سر مزار وی گردهم می‌آیند.

به گزارش

باشگاه خبرنگاران

، جمعی از شاعران پیشکسوت و جوان کشورمان به مناسبت فرا رسیدن سالگرد شاعر انقلاب سیدحسن حسینی بر سر مزار وی گردهم می‌آیند.

این برنامه در پی فرا رسیدن سالگرد این شاعر است که به دلیل تعطیلات نوروزی روز پنجشنبه 17 فروردین بر سر مزار وی برگزار می‌شود. در این برنامه شاعران جوان و پیشکسوت حاضر خواهند بود و خانواده وی نیز در این مراسم شرکت می‌کنند.

این برنامه روز پنجشنه 17 فروردین از ساعت 16 در قطعه هنرمندان بهشت زهرا برگزار خواهد شد.

سید حسن حسینی (1335 - 1383) شاعر، نویسنده و پژوهشگر معاصر ایرانی بود. وی در سال 1335 در محله سلسبیل تهران به دنیا آمد. وی بعد از دریافت دیپلم طبیعی، لیسانس رشته تغذیه را از دانشگاه مشهد دریافت کرد. فوق‌لیسانس و دکترای را، در رشته ادبیات فارسی گزراند. وی مسلط به زبان عربی و با زبان‌های ترکی و انگلیسی در حد استفاده از منابع و مآخذ و صحبت کردن و نوشتن آشنا بود.

حسینی از سال 1352 نوشتن و سرودن را در مطبوعاتِ قبل از انقلاب علی الخصوص مجلهٔ فردوسی آغاز کرد و در سال 1358، حوزهٔ اندیشه و هنر اسلامی را که به همراه استادمحمد رضا حکیمی و آقایان رخ صفت، تهرانی و آیت ا... امامی کاشانی، راه‌اندازی کرد که مسئولیت بخش ادبیات و شعر را به همراه قیصر امین پور بر عهده داشت.

در دورهٔ آموزشی سربازی بود که جنگ شروع شد. بعد از اتمام دوره‌ی‌آموزشی، با اینکه رَسته بهداری داشت، مسئولیت رادیو ارتش را به عهده گرفت تا چند سال بعد از آزادی خرمشهر، در رادیو ارتش ماند اما به دلیل طولانی شدن جنگ به حوزه‌هنری باز گشت. وی در سال 1366 در اثر اختلافاتی که با مدیر وقت حوزه‌هنری داشت، به همراه جمعی از دوستان از جمله قیصر امین‌پور استعفا کرده و به تدریس در دانشگاه الزهرا(س) و دانشگاه آزاداسلامی مشغول گردید.

سید حسن حسینی از سال 1378 در واحد ویرایش رادیو تا پایان عمر حضور داشت. وی در سال 1379 مجموعهٔ کامل غزلیات بیدل دهلوی را که نزدیک به سه هزار غزل را در بر می‌گیرد بصورت ضبط شده خواند. حوزه فعالیتهای ایشان شامل شعر، تحقیق، ترجمه و تألیف می‌باشد. او سالهای آخر عمرش را به سبک‌شناسی قرآن و زبان‌شناسی حافظ مشغول بود و در 9 فروردین 1383 بر اثر سکته قلبی، درگذشت.

دکتر سید حسن حسینی در چهارمین همایش چهره‌های ماندگار در سال 1383مورد تقدیر قرار گرفت. به تازگی میدانی در محله طرشت تهران به نام این شاعر و فرهیخته معاصر نام‌گذاری شد./ي2

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.