فشار خون بيماري شايعي در بين افراد است كه توصيه مي كنيم با راه های تغذیه ای کنترل آن آشنا شويد.

دکتر داوود کاظمی صالح دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: راه های تغذیه ای کنترل فشار خون شامل کاهش وزن، عدم مصرف الکل و محدودیت مصرف نمک است.

وی گفت: به ازای هر کیلوگرم کاهش وزن فشار ماکزیمم و مینیمم هر کدام می توانند بیش از یک میلی متر جیوه کاهش یابند.

کاظمی صالح در رابطه با کاهش مصرف نمک عنوان کرد: نمک طعام حاوی سدیم و کلر است كه سدیم موجود در نمک منجر به افزایش فشار خون می شود.

کاظمی صالح با بيان اينكه کاهش نمک (سدیم) میزان ابتلا به فشار خون را 20 درصد کاهش داده و نیاز به داروهای فشار خون را کمتر می کند، خاطرنشان کرد: دقت در انتخاب نوع غذا (پرهیز از غذاهای کنسرو شده، پفک و چیپس های آماده و موارد دیگر) و نیز اضافه نکردن نمک به غذا در سفره مفید و مؤثر است.

این متخصص قلب و عروق اضافه کرد: در برخی افراد کاهش وزن، محدودیت نمک و فعالیت و ورزش هم نمی تواند فشار خون را تا حد مطلوب کاهش دهند در صورت چنین وضعیتی برای كنترل فشار خون بنا به صلاحديد پزشك مصرف دارو لازم مي شود.

كاظمي صالح به عموم مردم توصيه كرد: چربي كمتر از 30 درصد كل انرژي مورد نياز بدن است و بقيه انرژي روزانه لازم براي بدن بايد از كربوهيدرات ها (50تا 60 درصد) و پروتئین (10 تا )20 درصد تأمین شود و مصرف کلسترول در روز کمتر از 200 میلی گرم و میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع کمتر از 7 درصد کل انرژی مورد نیاز بدن است./عط

 

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.