پسته در گروه هاي غذايي جزء گروه هاي غذايي گوشت و حبوبات قرار مي گيرد و در هر 100 گرم پسته 600 كيلو كالري انرژي وجود دارد.

به گزارش سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس مسئول تغذيه مركز بهداشت استان يزد ، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: پسته جزء خشكبار دسته بندي مي شود و به علت داشتن خواص پروتئيني جزء گروه هاي غذايي گوشت و حبوبات قرار مي گيرد.

يوسف نقيايي ادامه داد: در هر 100 گرم پسته حدود 600 كيلو كالري انرژي و 15 گرم پروتئين موجود است كه عمدتا حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بوده و مصرف آن براي كودكان در حال رشد بسيار مناسب است.

وي افزود: همچنين پسته حاوي 52 گرم چربي است كه بيشتر آن از انواع اسيدهاي چرب غيراشباع مي باشد كه اين اسيدهاي چرب براي رشد و نمو كودكان حائز اهميت بسيار هستند.

اين كارشناس تغذيه اضافه كرد: از تركيبات ديگر پسته مي توان به وجود فسفر بالا يعني حدود 475 ميلي گرم اشاره كرد كه جهت رشد فكري و بهره هوشي بسيار مفيد است همچنين پسته حاوي كلسيم نسبتا خوبي مي باشد كه مي تواند به تامين كلسيم روزانه در كنار ساير منابع كلسيمي كمك كند.

وي گفت: براي گروه سني كودكان و نوجوانان كه علاوه بر نياز به انرژي، به فاكتورهاي موثر در هوش نياز دارند پسته مي تواند ميان وعده اي مناسب تلقي شود.

كارشناس مسؤول تغذيه مركز بهداشت استان يزد، مصرف پسته را براي بزرگسالان در صورتي كه اضافه وزن و چاقي نداشته باشند توصيه كرد و گفت: مصرف زياد پسته به دليل داشتن انرژي زياد توصيه نمي شود./عط

 

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.