به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ ناهید برخورداری، كارشناس تغذيه در یزد، اظهارداشت: با افزایش سن، تغییرات فیزیولوژیکی در بدن افراد ایجاد می شود که معمولا با کاهش قدرت بدنی، اختلال در سیستم های ایمنی، گوارشی، قلبی - عروقی و عصبی همراه است.
وی تصریح کرد: رعایت یک رژیم غذایی صحیح و انجام ورزشهای سبک مانند پیاده روی حداقل 20 دقیقه با سرعت آهسته، از عوامل موثر در حفظ سلامتی و شادابی به ویژه در سالمندان به شمار می رود.
وی با بیان این مطلب که برنامه غذایی سالمندان همانند برنامه های غذایی گروه های سنی دیگر باید شامل تمام گروه های غذایی و با رعایت سه اصل تنوع، تعادل و تناسب تنظیم شود گفت: در دوران سالمندی میزان آب بدن و احساس تشنگی کاهش می یابد که زمینه ابتلا به عفونت های دستگاه ادراری، تنفسی، زخم های بستر و یبوست مي شود بنابراین توصیه می شود روزانه 6 تا 8 لیوان آب در روز مصرف شود.
وی همچنین توصیه کرد: نوشیدن آب آلو یا آب برگه ها نیز سبب گوارش بهتر و دفع راحت تر می شود.
این کارشناس تغذیه توصیه اکید کرد: استفاده از نانهای سبوسدار و محدود کردن مصرف غذاهای چرب و شیرینیها در این دوران افزایش یابد.
به گفته وي، نوشیدن آب آلو و آب برگه ها سبب گوارش بهتر و دفع راحت تر در سالمندان مي شود./ح