سير، پياز و غلات سبوس دار كه حاوي كروم بوده، در درمان آكنه مؤثر هستند.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ پريسا ترابي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: داشتن يك رژيم غذايي مقوي و متعادل براي سلامت كل بدن از جمله پوست و كاهش علائم آكنه بسيار مهم است، اگر چه مهم ترين نكته در درمان آكنه، حفظ بهداشت پوست و دست كاري نكردن جوش ها است ولي مصرف كمتر غذاهاي پرادويه و يا چرب و محرك و شيريني ها براي كمتر كردن عوارض آكنه و جوش هاي غرور جواني توصيه مي شود.

وي افزود: منابع ويتامين A مانند جگر، هويج، اسفناج، گوجه فرنگي علاوه بر درمان آكنه به رفع جاي زخم نيز كمك مي كند همچنين مصرف جوانه گندم و آواكادو كه محتوي ويتامين E هستند و در سلامت پوست نقش دارند.

ترابي تصريح كرد:‌ ناراحتی های روحی و عصبی تأثیر بسزایی در بروز آکنه در نوجوانان دارند زيرا به دنبال فشارهای عصبی و کم خوابی، صورت، شادابی و طراوت خود را از دست می دهد و جریان خون کم شده و سیستم دفاعی پوست ضعیف می شود و زمینه برای رشد آکنه فراهم می آید و به سرعت بر تعداد جوش ها افزوده می شود.

اين كارشناس تغذيه عدم رعایت بهداشت پوست را یکی از عوامل مهم در ایجاد یا تشدید جوش های غرور جواني عنوان كرد و گفت:‌ اصولاً پیدایش جوش غرور ناشی از افزایش ترشح چربی و تجمع میکروب در غده چربی کنار مو است بنابراین رعایت نکات بهداشتی می تواند نقش مؤثری در بهبود و تخفیف آن داشته باشد دستکاری کردن این جوش ها موجب انتشار عفونت به نقاط دیگر و افزایش تعداد و حجم جوش ها می شود./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.