دانشگاه های علوم پزشکی باید دانشکده های تغذیه خود را گسترش دهند و این موضوع نیازمند حمایت دولت است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پنجاهمین سالگرد تاسیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور که با شعار نیم قرن راهبری دانش غذا و تغذیه در ایران گذشته، حال و آینده كه امروز 6 خرداد در انستیو تغذیه برگزار شد افزود: با توجه به آیات کلام الله مجید بحث تغذیه از مواد طیب در جای جای قرآن مطرح شده و همچنین ما، در زندگی مادی بشر چیزی با اهمیت تر از یک تغذیه پاک و سالم نداریم زیرا برای شکل گیری نطفه سالم باید غذای سالم و پاک و حلال استفاده شود و بحث غذای حلال در کل جهان در 10 سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
وی در ادامه گفت: در برنامه چهارم و پنجم توسعه تغذیه نقش کلیدی دارد و به لحاظ قانونی و با توجه به مفاد طرح های کلان ملی پوشش کاملی برای تغذیه وجود دارد و آنچه در این میان حائز اهمیت است شیوع بیماری های غیر واگیر در جهان است و این موضوع که باید هزینه ها را در ازای مبارزه با درمان حرف پیشگیری از بیماری ها کنیم و اینها نیازمند حمایت بیمه و مراکز دیگر است.
ابوالقاسمی تصریح کرد: 28 درصد افراد جامعه ما از چاقی رنج می برند از سوی دیگر تغذیه به معنای نبودن غذای سالم از دیگر معضلات اکنون سلامت تغذیه کشور است و این مشکلات با همکاری رسانه های جمعی و آگاهی سازی عمومی قابل حل است.
وی درباره استراتژی های غذایی در کشور گفت: مراکز توسعه ای که باید استراتژی صنایع غذایی را شکل دهند با کار تیمی در دانشکده ها و بستری های علمی کشور که نیازمند حمایت گسترده دولت است باید این موضوع را به طور جدی پیگیری  کنند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از مراکزی که می تواند از تولید اولیه مواد غذایی در انستیتو تغذیه حمایت کند مرکز علمی فناوری ریاست جمهوری است همچنین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تلاش می کند در سال 91 به طور جد به این موضوع بپردازد.
ابوالقاسمی خاطر نشان كرد: اصول تغذیه ای تاکید ویژه مراکز تندرستی در دانشگاه های علوم پزشکی در سال جاری و بودجه مناسبی در اختیار دانشکده قرار گرفته تا بتواند طرح های خود را در زمینه تغذیه طراحی کند./عط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.