به گزارش
سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر سوسن پارساي، متخصص تغذيه ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در پوسته حبوبات قندي به نام رافينوز وجود دارد كه باعث نفخ شكم مي شود و اگر حبوبات قبل از مصرف در آب خيس شوند مشكل نفخ نيز برطرف مي شود.
وي افزود: چنانچه مادري از قبل حبوبات را استفاده مي كرده و مشكلي نداشته در دوران شيردهي هم مي تواند با خيال راحت از اين مواد غذايي مفيد استفاده كند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان اين كه عدس يكي از حبوبات بسيار مفيد است، تصريح كرد: اگر عدس را با مقداري بلغور گندم و يك تكه بال مرغ بپزند و آن را با مقداري روغن زيتون و آب ليموي تازه مصرف كنند يك منبع غني از آهن با خاصيت جذب زياد تهيه كرده اند.
دكتر پارساي در پاسخ به اين پرسش كه آيا مصرف سير و پياز و سبزي هاي معطر باعث بدبو شدن شير مي شوند، ابراز داشت: اگر كودك از همان ابتدا به بوي اين مواد عادت كند مي تواند در آينده تغذيه بهتري داشته باشد، پس مادر نبايد بر اساس اين باورها خود را از منابع مفيد غذايي محروم كند./ح