کارشناس نظارت بر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: زنان باردار و افراد مبتلا به بيماری سنگ کيسه صفرا، کنگر نخورند.

به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ صديقه پيروان با اشاره به خواص کنگر گفت: کنگر گياهی خودرو با برگ هايی شبيه کرفس است و علاوه بر اينکه منبع پتاسيم است، طبيعتی گرم و خشک دارد به همين علت توصيه می شود که کنگر همراه با ماست مصرف شود.

وی ادامه داد: کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌کننده غذاست و در ضمن، مصرف آن باعث تقويت دستگاه گوارش نيز می‌شود.

پيروان درباره خواص درمانی کنگر يادآور شد: کنگر در درمان يرقان، نارسايی کبد و کم‌خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شيميايی محافظت می‌کند. همچنين به علت دارا بودن ماده‌ای به نام سينارين باعث کاهش کلسترول و تری‌گليسيريد خون می‌شود.

وی در پايان با بيان اين كه خوردن کنگر برای افراد مبتلا به ناراحتی کليه و همچنين زنان باردار مناسب نيست افزود: باتوجه به اينکه کنگر باعث انقباض کيسه‌صفرا می‌شود ، توصيه می شود افراد مبتلا به سنگ کيسه صفرا از خوردن کنگر صرف‌نظر کنند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۰ ۱۸ خرداد ۱۳۹۱
مطلب جالبي بود از اين پيام هاي قشنگي كه ارسال مي كني ممنون