مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آذر شهر، با اشاره به سطح 350 هکتاری زیر کشت سیر و متوسط تولید 15 تن محصول سیر در هکتار گفت: پیش بینی می شود محصول تولیدی سیر در این شهرستان در سال جاری به بیش از 5 هزار و 250 تن بالغ گردد که در مقایسه با تولید این محصول در سال گذشته، 980 تن افزایش را نشان خواهد داد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبريز، طلوع حیات ، با اعلام این مطلب افزود: نوع سیر تولید شده در این شهرستان،از نوع سیر "قرمز" اهواز بوده که از نظر کیفیت، خاصیت و انبارداری بسیار مناسب بوده و در حال حاضر بیش از 90 درصد از محصول سیر تولید شده در استان، در گوگان و روستاهای اطراف آن حاصل می آید و توسعه صنایع بسته بندی ، ارزش افزوده این محصول را بیش از پیش افزایش خواهد داد.

وی همچنین توزیع کود و انواع قارچ کش بصورت رایگان در بین تولید کنندگان این محصول در شهرستان آذرشهر را از جمله خدمات حمایتی و هدایتی مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان جهت مبارزه با "فوزاریم" در مزارع سیر ذکر کرده و افزود : در کنار این امر، آموزشهای گروهی و انفرادی، ارائه توصیه های فنی دررابطه با نحوه استفاده از سموم و کودهای شیمیایی و اجرای شبکه مراقبت و"پیش آگاهی" از دیگر اقدامات جهاد کشاورزی آذرشهر در حمایت از بهره برداران بخش کشاورزی تولید کننده سیر بوده است.

مهندس طلوع حیات، قیمت مناسب ،توجه بیشتر به اعمال روشهای جدید در تولید محصول سیر و تامین بموقع نهاده های کشاورزی را از جمله دلایل افزایش کیفی و کمی محصول سیر تولید شده در این شهرستان ذکر نمود./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.