مصیب برزکار فوق تخصص گوارش، کبد و مجاری صفراری در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: افزایش مصرف غذاهای چرب و آماده شهر نشینی و کاهش تحرکات جسمی از علل چاقی که زمینه ساز کبد چرب است محسوب می شود.
وی افراد چاق، مبتلایان به
دیابت و چربی خون را از افراد مستعد کبد چرب دانست و تصريح كرد: در کسانی که سو تغذیه پروتئینی دارند یا به سبب چاقی مفرط، جراحی های پیوند بای پس روده ای انجام داده اند نیز کبد چرب دیده می شود که به دنبال تغذیه وریدی طولانی مدت نیز این عارضه بوجود می آید./عط