به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ این روزها با گرمی هوا در گوشه کنار و هر نقطه از شهر ، برروی چرخ های دوره گرد ، آب زرشک و آلوچه به چشم می خورد، خوردنی های خوشمزه ای که مختص فصل تابستان است .
در بیشتر پارک ها و فضای سبز بوی بلال کباب شده به مشام می رسد و همین بو موجب کشش ناخودآگاه مردم و پافشاری واصرار کودکان به خرید بلال می شود.
بلال، گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است که از آنجا به دیگرنقاط دنیا راه یافته است ،این ماده غذایی سرشار از ویتامین ، آهن و فسفر است که خاصیت ضد سرطانی دارد.
ما ایرانی ها عادت داریم که بلال را با آب نمک میل کنیم اما همین آب نمک غیربهداشتی دستفروشان که بهداشت را رعایت نمی کنند باعث بروز بیماری می شود.
همه بلال فروشان یک سطل آب نمک دارند که تمام بلال ها را داخل آن می اندازند و فروشندگان بلال، دستان خود را داخل آب می کنند و همان دست آلوده کافی است تا انواع میکروب و بیماری به داخل آب منتقل شود.
خوردن اینگونه بلال باعث بروز بیماری های دستگاه فوقانی ، تنفس ، آنفولانزا ، اسهال های حاد عفونی ، بیماری انگلی، حصبه ، شبه حصبه و وبا می شود.
بهترین توصیه این است که اگر هوس بلال کردید آن را در خانه خود درست کنید./س