ماده رنگی خوراکی طبیعی جایگزین مواد شیمیایی برای صنایع غذایی توسط پژوهشگر کشورمان تولید شد.

مهدی صادقی پور مروی مبتکر ماده رنگی خوراکی طبیعی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: استفاده طولانی مدت از مواد افزودنی رنگی اثرات سویی بر بدن دارد. این ماده ای که تولید کردیم فاقد بو و مزه بوده و با داشتن رنگ زرد اثر سویی بر بدن ندارد.
 
وی گفت: در فرآیند تولید آن، پس از جمع آوری اجزای گیاه مورد نظر و خشک کردن و آسیاب آن را در حلال آبی حل و فیلتر می کنیم.
این مبتکر تصریح کرد: کاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از مصرف مواد رنگی شیمیایی، سازگاری گیاه مورد نظر، با شرایط اقلیمی و خاک کشورمان، عدم استفاده از مواد شیمیایی از ویژگی های این ماده رنگی خوراکی طبیعی است./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار