از «هل»، ملکه ادويه ها، در کشورهاي عربي براي تهيه نان استفاده مي شود.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، روغن طبیعی هل از دانه هل که یکی از پرکاربردترین ادویه های جهان است، به دست می آید. هل که به ملکه ادویه معروف است، پس از فلفل سیاه در فهرست بهترین ادویه های جهان قرار می گیرد. هل بومی کشور هند است. اين گياه بومي کشورهاي آسياست و از دانه هاي آن روغن گرفته مي شود. روغن هل، زرد کم رنگ و بوي آن نيز تا حدي مشابه گياه اکاليپتوس است.
 

* خستگي مفرط ذهني و عصبي را برطرف مي کند.

* به سيستم هاضمه بدن کمک مي کند و درد قولنج را تسکين مي دهد.

* حالت تهوع را رفع مي کند.

* ماساژ با روغن آن، تنش عضله را تسکين مي دهد.

* ادرارآور است، کاهش دهنده وزن و پايين آورنده فشار خون محسوب مي شود.

* سموم بدن را دفع مي کند.

* ماده ضدعفوني و ضدميکروبي محسوب مي شود و براي ضدعفوني کردن دهان و دندان موثر است. علاوه بر آن بوي نامطبوع دهان را رفع مي کند.

* محلول ملايم تهيه شده از روغن هل و آب، براي ضدعفوني کردن پوست و مو موثر است.
 
* بدن را گرم می کند، باعث ایجاد تعریق می شود و سرماخوردگی را تسکین می دهد.
* اسهال به وجود آمده بر اثر شدت سرما را درمان می کند.

* ضدعفونی کننده و ضد باکتریایی است. غرغره با مخلوطی از آب و روغن آن، دهان را ضد عفونی و بوی بد دهان را رفع می کند.

* غرغره روزانه با مخلوطی از دم کرده هل و دارچین از بدن در برابر آنفلوآنزا و عفونت های باکتریایی مانند گلودرد محافظت می کند.

* مصرف روزانه ۳ گرم هل به مدت ۱۲ هفته فشار خون بالا را کاهش می دهد.

* یک قاشق مرباخوری پودر هل را در یک لیوان شیر بریزید و آن را بجوشانید. مصرف آن با مقداری عسل قبل از خواب تقویت کننده بدن است و مانع از دست رفتن حافظه می شود.
 
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۰ تير ۱۳۹۱
نمي دانستم ممنون
آخرین اخبار