يكي از الزامات ارتقا کیفیت زندگی پس از عمل جراحی توانبخشي بيماران است که تلاش مي‌كنيم به تدريج اين گونه بخش‌ها را در تمام بيمارستان‌هاي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي راه اندازي كنيم.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب­دا؛ دكتر حسن ابوالقاسمي، رييس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در مراسم افتتاحيه بخش توانبخشي قلبي ريوي و بيماريهاي مزمن بیمارستان مدرس وابسته به دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، گفت: پيشگيري اوليه تلاش در جهت كنترل فاكتورهاي خطرزاست و لازم است در حال حاضر استادان پزشكي وارد اين حوزه شوند و مراكز تندرستي ايجاد كنيم. در حال حاضر مسئله درمان به خوبي جا افتاده است و نيروي انساني ما قابل مقايسه با كشورهاي عربي نيست. علاوه بر آن لازم است امكانات خود را در بخش سلامت سرمايه گذاري كنيم.

وي تاكيد كرد: بيمارستان مدرس يكي از مراكز با سابقه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي محسوب مي‌شود و بيماران قلبي زيادي از سراسر كشور به آن مراجعه مي‌كنند. بيماران بعد از عمل جراحي قلب بازتواني مي‌شوند تا طول عمر باكيفيتي داشته باشند.

وي درباره ضرورت راه اندازي بخش‌هاي توانبخشي قلبي و ريوي تاكيد كرد: در حال حاضر ضرورت ايجاد اين گونه بخش‌ها در زمينه بيماريهاي مزمن مانند عوارض قلبي، ريوي و كليوي احساس مي‌شود.

رييس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در ادامه گفت: در گذشته مداخلات جراحي به ميزان كنوني نبود اما امروزه مردم با مداخلاتي مانند اعمال جراحي از مرگ و مير نجات پيدا مي‌كنند و بايد كيفيت زندگي خوبي داشته باشند.

وي با اشاره به وضعيت ارائه خدمات به بيمارستان قلبي در بيمارستان شهيد مدرس اظهار كرد: اگر بيمار قلبي در اين بيمارستان بستري شود در همان هفته تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرد و اين نشان دهنده كيفيت مطلوب ارائه خدمات به بيماران قلبي است./ح

 
 
برچسب ها: قلب ، بیمارستان مدرس ، ریه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار