یکی از مشکلات بیماران کلیوی که از عوامل مرگ و میر آن ها نیز شناخته شده، سوء تغذیه است و اجتناب از آن می تواند در بهبود سلامت این بیماران تاثیر بسزایی داشته باشد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، سمانه عزيزي کارشناس ارشد تغذیه  گفت: لازم است برای مقابله با بی اشتهایی بیماران کلیوی تدابیری اندیشیده شود که بر همین اساس، باید وعده های غذایی آنان افزایش یافته و در مقابل ، هر وعده با حجم کمتری مصرف شود.
 
وي توصیه کرد: با توجه به آمار بالای شیوع چربی خون در میان بیماران کلیوی، این افراد می بایست همواره میزان چربی مصرفی خود را کنترل کرده و تا حد ممکن، غذاهای پرجربی مانند کره، مایونز، چیپس، کله پاچه و روغن جامد را محدود کنند.
 
وی در رابطه با غذاهای فرآیند شده نیز تاکید کرد: امروزه غذاهای فرآیندشده ای مانند انواع سوسیس، کالباس و همبرگر، به میزان بالایی وارد برنامه غذایی مردم شده است که به دليل بالا بودن ميزان سديم، در بیماران کلیوی باید با احتیاط بیشتری مصرف شوند.
 
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآور شد: بیماری های کلیه را می توان با در پیش گرفتن یک رژیم غذایی و تغذیه مناسب به کنترل درآورد که سبب کاهش شدت بیماری و درگیری اطرافیان می شود./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.