به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز ؛ "آماندا داويلا"، وزير ارتباطات دولت بوليوي روز شنبه اين اقدام افسران پليس را در اين كشور آمريكاي لاتين، تلاش براي كودتا خواند.
اين مقام مسئول دولتي همچنين گفت: افسران معترض با در دست داشتن سلاح و مهمات از ساير واحدهاي پليس خواستند تا سلاح و مهمات خود را به آنها تحويل دهند.
وي در مصاحبه با راديو خصوصي "اربول" بوليوي گفت: گزارشهاي خبري و اطلاعات حاكي از اين است كه سناريوي كودتايي از سوي اين افسران پليس در راه است.
نقل و انتقال سلاح در شهرهايي چون "كوچا بامبا" و "تاريخا"، با حضور بوميان در لاپاز، پايتخت همزمان شد.
اين در حاليست كه مذاكرات روز شنبه ميان "كارلوس رومرو"، وزير كشور و ساير مقامها بدون توافق به پايان رسيد.
وزير دفاع بوليوي نيز در بيانيهاي با اعلام اينكه هيچ توافقي در اين مذاكرات حاصل نشده، گفت كه پرسنل ارتش براي حمايت از اموال عمومي و مردم به خيابانها اعزام ميشوند.
وي يادآور شد، ارتش نيروهاي خود را در شهرهاي اصلي بوليوي دو برابر ميكند تا از تجاوز و تعرض بيشتر جلوگيري شود.
درگيريها در بوليوي روز پنجشنبه، زماني آغاز شد كه افسران پليس در لباس غير نظاميان و صورتهاي پوشانده شده به ايستگاههاي پليس ضد شورش و 8 ايستگاه ديگر حمله ور شده و اقدام به شكستن پنجرهها و منهدم كردن وسايل كرده و در نهايت پرچمهاي بوليوي را به آتش كشيدند.
معترضان پس از آن به بيش از 25 ايستگاه پليس ديگر رفتند. همچنين نهاد بانكداري خصوصي بوليوي نيز به دليل كمبود نيروي پليس و حمايت ارتش تمامي شعب خود را تعطيل كرده است.
معترضان خواستار افزايش حقوق افسران پايين رتبه پليس از مبلغ 195 يورو در ماه به 287 يورو هستند. آنها همچنين خواستار لغو قانون منع آزادي بيان هستند كه هماكنون آنها را از اعلام آزادانه نظراتشان در رسانههاي مردمي منع ميكند. علاوه بر اين، اين افسران پليس مي خواهند سرهنگ "ويكتور مالدونادو"، رئيس پليس ملي بوليوي از كار بركنار شود.
"ادگار راموس"، رهبر جنبش افسران پليس بوليوي گفت: ما خواهان فروپاشي نيستيم. بلكه يك راه حل جامع و مفصل ميخواهيم.