به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل از روزنامه دیلی میل، میزان جرم در میان مردمی که به مجازات پس از مرگ اعتقاد دارند، کم تر است. براساس نتایج این بررسی، اعتقاد به بهشت و جهنم، اثر شگرفی بر کاهش مجموع میزان جرایم دارد اما افرادی که از مجازات پس از مرگ نمی ترسند، بیش تر ممکن است به کارهای مجرمانه، دست بزنند.
پروفسور عظیم شریف از دانشگاه اورگان و پروفسور میجکه رموتولا از دانشگاه کانزاس که این بررسی را انجام دادند اعلام کردند در جوامعی که بیش تر به مجازات پس از مرگ اعتقاد داشتند، شمار قتل، تجاوز و دزدی، کم تر از جوامعی بود که تنها به بهشت معتقد بودند.
دیلی میل نوشت پروفسور شریف که استاد روانشناسی و مدیر آزمایشگاه فرهنگ و رسانه دانشگاه اورگان است، پارسال در مجله بین المللی روانشناسی دینی نوشت دانشجویان دوره کارشناسی، در صورت اعتقاد به خدایی مجازات کننده، در مقایسه با آنانی که به خدای آمرزنده معتقدند، کم تر دست به تقلب می زنند. به گفته پروفسور شریف، دین معمولا یکپارچه دیده می شود اما در این مورد، اختلاف دیده شده، در دو مسیر متضاد حرکت می کند.
در این بررسی، اطلاعاتی که در 26 سال گرداوری شده بود، در تقریبا 70 کشور جهان و براساس نظر 140 هزار نفر تجزیه و تحلیل شد.
به نوشته دیلی میل، در این بررسی، اعتقاد به جهنم، بهشت و خدا، در سال های 1981 تا 2007 در میان 143197 نفر در 67 کشور آزمایش شد. سپس یافته ها با متوسط میزان جرایمی همچون دزدی، تجاوز، آدم ربایی، اهانت، دزدی خودرو، قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان در همان کشورها مقایسه شد.
به نوشته دیلی میل، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در سال 2003 میلادی دریافتند فعالیت های اقتصادی در کشورهای توسعه یافته که به وجود جهنم، بیش از بهشت معتقدند، بهتر است.