كپساسين موجود در فلفل قرمز نه تنها درد آرتروز و آرتريت روماتوئيد را تسكين مي دهد، و هنگام استفاده به شكل موضعي، ميزان ورم ناشي از اين بيماري ها را كاهش مي دهد.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس اداره غذا و داروی دانشکده علم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: فلفل با تحريك ترشح آنزيم هاي گوارشي در معده و نابودي باكتري هايي كه مي توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقويت مي كند.
 
آزیتا وکیلی گفت: جالب است بدانيد كه هفت هزار سال قبل از ميلاد مسيح، در آمريكاي جنوبي و مركزي از اين سبزي به عنوان چاشني در غذاها استفاده مي شد و با سفر كريستف كلمب به اين مناطق، اين سبزي به كشورهاي اروپايي، سپس به سراسر دنيا معرفي شده است.
 
وی افزود: اين ماده ي غذايي يكي از منابع ويتامين C و كاروتن ها محسوب مي شود.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار