به هنگام سکسکه، خوردن یک قاشق چای خوری سرکه سیب به دلیل مزه ترش آن به متوقف کردن آن کمک می کند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس دفتر آموزش ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا،‌ ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ سرکه سیب حاوی مواد معدنی زیادی است و علاوه بر خواصی که سرکه بر روی دستگاه های تصفیه کننده خون دارد سرکه سیب خواص بیشتری هم دارد و با توجه به اين كه یک اسید استیک سالم و ملایم است، بر روی کبد و کیسه صفرا اثر فعال کننده دارد.
 
نيلوفر پيماندار افزود: سركه سيب داراي مقدار قابل توجهی پتاسیم، فسفر، کلرور منیزیم، کلرورسدیم، گوگرد، ویتامین های گروه B و ویتامین D هست که این مواد موجود در سرکه سیب باعث طراوت و نشاط سلول های بدن می شود و می تواند دستگاه گوارش را فعال کند و اثر فوق العاده خوبی هم بر روی هضم مواد چربی گوشتی و پروتئین دارد.
 
وي تصريح كرد:‌ اگر می خواهید دندان هایی سفیدتر داشته باشید، قرقره کردن سرکه سیب در صبح توصیه می شود. سرکه سیب به از بین بردن لکه ها، باکتری های دهان و لثه و سفید کردن دندان ها کمک می کند.
 
اين كارشناس ادامه داد:‌ بعد از قرقره کردن مانند روزهای معمولی مسواک بزنید دندان های خود را یک بار در هفته در صورت امکان با جوش شیرین بشویید، این کار نیز برای از بین بردن لکه ها و سفید شدن دندان ها موثر است. /عط
برچسب ها: سرکه ، سیب ، دندان ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار