سیم کارت تلفن همراه ممکن است به دلایل مختلف دچار اشکال شده و از حالت سرویس‌دهی خارج شود.

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران، سه بار وارد‌ کردن اشتباه پین‌کد توسط مشترک باعث سوختن سیم‌کارت می‌شود (که با استفاده از کلید puk1 قابل بازیابی است و درصورت 10‌ بار اشتباه وارد‌ کردن puk سیم‌کارت بلوک‌ شده و غیرقابل استفاده می‌شود).
 
قطع از HLR به دلیل نپرداختن قبض مشترک و یا دریافت شکایت هم از جمله دلایل غیرفعال شدن سیم‌کارت است (در این صورت این پیغام که شماره‌گیری برای شما مقدور نیست پخش می‌شود).
 
اما در برخی از سیم‌کارت‌ها به دلایل امنیتی، شمارنده‌ای وجود دارد که پس از چند سال استفاده از سیم‌کارت ممکن است این شمارنده پرشده و سیم‌کارت در شبکه‌ی Update نشود. در این حالت باید سیم‌کارت تعویض شده (با مراجعه به دفاتر امور مشترکین، بدون هزینه‌ قابل انجام است).
 
هم‌چنین ممکن است سیم‌کارت شما به دلیل تنوع گوشی‌ها و رشد سریع تکنولوژی‌ ساخت گوشی، با برخی از گوشی‌ها به درستی کار نکند، در این حالت نیز با مراجعه به دفاتر مشترکین به همراه گوشی سیم‌کارت و شناسنامه‌ی سیم‌کارت، به صورت رایگان تعویض می‌شود.
 
ساختار سیم‌کارت چیست؟
 
سیم‌کارت به صورت کلی SMART CARDها با تمامی تنوع خدمات و کاربرد‌های متفاوت از ساختار مشابهی تشکیل شده است.
 
هر SMART CARD مشابه یک کامپیوتر کوچک بوده و شامل پردازشگر اصلی CPU، انواع حافظه مانند؛ PROM _ EE _ RAM ROM، واحد ارتباطی UART و ... است.
 
برخی از SMART CARDها علاوه بر اجزای فوق، مجهز به پرداشگر کمکی (Coprocessor) هستند که اجزای عملیات ریاضی و به ویژه رمزنگاری کاربرد دارد.
 
انواع سیم‌کارت:
 
سیم‌کارت یکی از انواع کارت‌های هوشمند (SMART CARD) است که به عنوان شناسه‌ی اصلی مشترک در شبکه‌ی GSM به‌کار می‌رود، به عبارت دیگر پروسه‌ی شناسایی هویت و تفکیک بین مشترکین مجاز و غیرمجاز توسط سیم‌کارت امکان‌پذیر است.
 
سیم‌کارت علاوه بر این نقش، حاوی اطلاعات شخصی مشترک مانند پیام‌های کوتاه و دفترچه تلفن و نیز اطلاعات موقعیتی مشترک است که در سرویس‌دهی به مشترک به ویژه در حال حرکت نقش اساسی ایفا می‌کند. /عط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار