افزایش مصرف اسیدهای چرب امگا 6 و کمبود امگا 3 موجب تشدید حملات آسم می شود.

دکتر کشاورز، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: حذف غذاهای آلرژی زا، به ویژه در کودکان موجب درمان آسم های ناشی از حساسیت دارویی می شود.
 وي با بيان اينكه مصرف ماهی تاثیر به سزایی در بهبود آسم دارد گفت: اسیدهای چرب رژیم غذایی ایجاد می شود.
 
*تعادل مصرف اسیدهای چرب امگا3
این متخصص تغذیه یادآور شد: بیش از حد بودن مقدار اسیدهای چرب امگا6 (موجود در روغن های نباتی) و کمبود اسیدهای چرب امگا3 (موجود در ماهی های چرب و بعضی از دانه ها و آجیل ها) می تواند موجب التهاب راههای هوایی و تشدید حملات آسم شود.
دکتر کشاورز با تاکید بر مصرف روزانه 300 میلی گرم روغن ماهی در کودکان گفت: نخوردن مارگارین و روغن نباتی و خوردن حداقل دو تکه ماهی چرب (مانند سالمون) به بهبود آسم کمک می کند.
 
*محدود کردن مصرف نمک
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران رعایت رژیم غذایی کم نمک را در کاهش نشانه های آسم موثر دانست و گفت: نمک طعام پاسخ راههاي هوایی را افزایش داده و موجب افزایش انقباض راههای هوایی می شود.
 
*بهبود آسم با مصرف آنتی اکسیدان
این متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف مواد سرشار از آنتی اکسیدان در مبتلایان به آسم گفت: این مواد به مقدار زیاد در میوه ها و سبزیجات وجود دارد.
کشاورز با بیان اینکه مصرف منیزیم در بهبود آسم موثر است گفت: منیزیوم در آجیل و غلات کامل یافت می شود./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.