به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران؛ يافته هاي محققان که نتايج آن در شماره اخير نشريه پزشکي نيوانگلند منتشر شد ابهامات زيادي درباره تاثير گذاري اين قرص ها در جلوگيري از ابتلا به ايدز ايجاد کرده است.
اين مطالعه در سال هاي دو هزار و هشت تا دو هزار و ده ميلادي در کشورهاي کنيا و اوگاندا انجام گرفت و در آن چهار هزار و هفتصد زوج ، مورد بررسي قرار گرفتند.
دکتر مري کوهن و همکارانش در دانشگاه کاروليناي شمالي اعلام کردند نتيجه اين مطالعه نشان مي دهد هنوز نمي توان به تاثير گذاري اين قرص ها در پيشگيري از ابتلا به ايدز اميدوار بود.
به گفته محققان اپيدمي ايدز از سال هزار و نهصد و هشتاد و يک در دنيا به وجود آمد و تاکنون حدود شصت و پنج ميليون نفر در دنيا به اين بيماري و ويروس آن مبتلا شده اند که بيش از بيست و پنج ميليون نفر آنها تاکنون به علت اين بيماري جان خود را از دست داده اند و بر اساس آخرين آمار موجود اکنون سي و شش ميليون و هشتصد هزار نفر بيمار و فرد آلوده به ويروس ايدز در دنيا زندگي مي کنند.
بيست و چهار ميليون و پانصد هزار نفر اين بيماران در جنوب صحراي آفريقا زندگي مي کنند هفت ميليون و ششصد هزار نفر آنها در آسيا هستند و بر اساس آخرين آمار سازمان بهداشت جهاني هندوستان با با داشتن پنج ميليون و هفتصد هزار فرد مبتلا به ويروس ايدز بيشترين جمعيت اين بيماران را در دنيا دارد و پس از آن آفريقاي جنوبي با پنج ميليون و پانصد هزار بيمار است.
آخرين آمار سازمان بهداشت جهاني نشان مي دهد که در سال گذشته چهار ميليون و يکصد هزار نفر به ويروس ايدز مبتلا شده اند و دو ميليون و هشتصد هزار نفر نيز طي سال دوهزار وپنج ميلادي بر اثر اين بيماري جان خود را از دست داده اند فقط پنج درصد بيماران ايدز به دارو دسترسي دارند.
محققان مي گويند شش ميليون و پانصد هزار فرد آلوده به ويروس ايدز در دنيا نيازمند داروهاي گران قيمت اين بيماري هستند. /عط