نوعي جلبك دريايي در آب‌هاي شيرين مي‌تواند كليدي براي رهايي از بيماري‌هاي قلبي عروقي باشد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشريه‌ي تغذيه و مكمل رژيم‌هاي غذايي، محققان دانشگاه ايالتي وين دريافتند كه پروآلگازايم يا مايع شگفت‌انگيز ساخته شده از نوعي جلبك با افزايش كلسترول خوب يا HDL‌ مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي را كاهش دهد.

براساس اين گزارش محققان با قرار دادن پروآلگازايم بعنوان بخشي از مايع نوشيدني در رژيم غذايي همسترهاي هايپركلسترولميك به مدت 4 هفته مشاهده كردند كه اين مايع علاوه بر افزايش HDL، واكنش ژن‌هاي دخيل در مكانيسم معكوس كلسترول هم تغيير مي‌دهد كه اين براي افراد با استعداد ژنتيكي ابتلا به كلسترول بالا بسيار مهم است.

براساس اين گزارش محققان افزودند: در حال حاضر داروهايي مانند استاتين‌ها كه براي كنترل سطح پلاسماي كلسترول بالا مورد استفاده قرار مي‌گيرد، عمدتاً به كاهش پلاسماي كلسترول بد يا LDL‌ مي‌پردازد.

گفتني است: پروآلگازايم يا پاز، مايع ساخته شده از اين جلبك دريايي با حمايت از عملكرد سيستم ايمني بدن، علاوه بر كاهش بيماري‌هاي قلبي عروقي، در حفظ وزن سالم و نگهداشتن سطح قند خون در محدوده طبيعي نيز مؤثر است./ح
برچسب ها: قلب ، جلبک ، غذا ، کلسترول ، ژنتیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.