با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و روزهای گرم و بلند تابستان نوشیدن 8 لیوان آب در فاصله افطار تا سحر ضروری است.

دکتر عبداللهی، رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اهمیت تغذیه در ماه رمضان چند برابر ماه های دیگر است بخصوص که امسال ماه مبارک رمضان  با روزهای بلند تابستان مقارن شده است، داشتن برنامه غذایی کامل شامل تمام گروه های غذایی لازم و ضروری است.
 
عبداللهی افزود: به علت گرم بودن هوا وافزایش تعریق بدن توصیه ما به روزه داران استفاده از غذاهای رقیق و سبک مثل سوپ ساده و آش های کم چرب و کم نمک کمک چشم گیری به رفع تشنگی می کند.

وی با بیان اینکه استفاده از سالادها و کاهو در وعده سحر به رفع تشنگی کمک می کند خاطر نشان کرد:سبزیجات به علت داشتن فیبر و آب میان بافتی آرام آرام آب بدن را تامین می کند و موجب کندتر شدن حرکات روده شده و آب را به مدت بیشتری در بدن حفظ می کند.

وی تصریح کرد: مصرف 8 لیوان آب به صورت مداوم در فاصله افطار تا سحر لازم و حیاتی است چرا که فاصله زمانی طولانی سحر تا افطار به حدی زیاد است که ممکن است موجب بر هم خوردن تعادل آب الکترولیت های بدن گردد./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار