شقایق احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: باوری وجود دارد که مصرف صمغ توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریب هوشي جنین و کودک می شود.
وی در ادامه مطلب خود افزود: این نکته صحیح است اما مادران باردار باید مراقب باشند که مصرف بیش از 3 ماه صمغ موجب بیش فعالی کودک آنها شده و این مسئله در آینده آنها را با مشکلات متعددی روبه رو می کند.
احمدی تصریح کرد: بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند که برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد، خوردن یک ماه کندر کفایت می کند و این یک ماه باید بعد از 4 ماهگی جنین صورت بگیرد./عط