مسئول شیلات جهاد کشاورزی ساوه گفت:این شهرستان سال گپذشته در تولید و پرورش ماهی رتبه را در استان مرکزی کسب کرد.

غفاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: سالانه به طور متوسط 220 تن ماهی در 14 مزرعه آبزی پروری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

وی اظهار داشت: هم اكنون سرانه مصرف ماهی در این شهرستان شش كیلو و 800 گرم است كه این میزان بالاتر از میانگین استانی است.

وی با اشاره به اینكه سرانه مصرف ماهی در استان مركزی شش كیلو و 200 گرم است، بیان كرد: در سه ماهه نخست امسال 55 تن ماهی در این شهرستان تولید شد.

غفاری گفت: علاوه بر ماهی تولیده شده در ساوه، ماهی دریایی منجمد دیگر نقاط كشور نیز در این شهرستان مصرف می شود.

وی برگزاری جشنواره های طبخ و معرفی انواع ماهی ها را از جمله برنامه های ترویجی در جهت افزایش مصرف ماهی دانست./س
برچسب ها: تولید ، ماهی ، رتبه نخست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.